Οι διοικούντες την ισπανική ομάδα ήταν προβληματισμένοι γιατί θεωρούσαν ότι η διορία για τις μεταγραφές στην Ελλάδα λήγει με το τέλος της κανονικής περιόδου και έτσι θα τους έμενε αμανάτι ο 26χρονος φόργουορντ.
Ήθελαν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Πρίντεζη, ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι το τέλος του 2012 και δεν είχαν καν ενδιαφερθεί να μάθουν ότι στην Α1 μια ομάδα μπορεί να κάνει μεταγραφή μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη των πλέι οφ, δηλαδή στις 27 Απρίλη.
Όταν το πληροφορήθηκαν έκπληκτοι, άρχισαν να... λιγουρεύονται και πάλι τον Ολυμπιακό που ενδιαφέρεται να κάνει δικό του τον Γιώργο Πρίντεζη.
Τώρα έμαθαν και τον ξαναπλασάρουν στον Ολυμπιακό!
| 19/04/11 - 21:17
Ούτε τα στοιχειώδη δεν ήξεραν οι παράγοντες της Μάλαγα που βρίσκονται εδώ και 20 μέρες σε διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Πρίντεζη, στην προσπάθεια να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο