Facebook Pixel Πράσινο αστέρι πάει Μουντομπάσκετ
| 2014-05-13 16:30:00

Πράσινο αστέρι πάει Μουντομπάσκετ

Πράσινο αστέρι πάει Μουντομπάσκετ

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα της χώρας του ενόψει Μουντομπάσκετ ενημερώθηκε διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στον πρώτο ημιτελικό της Α1 με τον ΠΑΟΚ (21:30).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Λιθουανίας, Γιόνας Καζλάουσκας, ανακοίνωσε την 24άδα που θα διεκδικήσει μια θέση στο Παγκόσμιο της Ισπανίας και στη λίστα του περιλαμβάνεται το όνομα του φόργουορντ του τριφυλλιού, Γιόνας Ματσιούλις.

Πάντως, αίσθηση προκαλεί η απουσία ενός πρώην πράσινου, του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που διανύει το 39ο έτος ηλικίας του.

Ο Καζλάουσκας δήλωσε για την επιλογή του: "Δεν είναι μόνο η συμμετοχή στο Παγκόσμιο, αλλά και μια προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ηλικία του παίκτη κάνει δύσκολο το να δουλέψει σκληρά αυτό το καλοκαίρι. Αν καλέσεις τον Γιασικεβίτσιους θα πρέπει να παίξει, δεν έχει νόημα να τον κρατάς στον πάγκο. Αυτό όμως θα ήταν αντίθετο με τη φιλοσοφία του για το μπάσκετ".

Αναλυτικά η 24άδα της Λιθουανίας:
Καλνιέτις (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Βασιλιάουσκας (Τρεφλ Σόποτ), Γιουσκεβίτσιους (Μπρεμερχάβεν), Νταμπράουσκας (Τζούκια), Γκριγκόνις (Ζαλγκίρις), Γιαναβίτσιους (Χουέσκα), Σεϊμπούτις (Λιέτουβος Ρίτας), Γκετσεβίτσιους (Λιέτουβος Ρίτας), Ντίμσα (Ζαλγκίρις), Καρινιάουσκας (Λιετκαμπέλις), Γκαΐλιους (Ολίμπια Λιουμπλιάνα), Πότσιους (Ζαλγκίρις), Γιασάιτις (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Ματσιούλις (Παναθηναϊκός), Κουζμίνσκας (Μάλαγα), Κλέιζα (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Γιανκούνας (Ζαλγκίρις), Σαμπόνις (Μάλαγα), Κ. Λαβρίνοβιτς (Βαλένθια), Μοτιεγιούνας (Ρόκετς), Βαλαντσιούνας (Ράπτορς), Ντ. Λαβρίνοβιτς (Μπουντιβέλνικ), Γιαβτόκας (Ζαλγκίρις), Καβαλιάουσκας (Λιέτουβος Ρίτας).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags