"Δουλέψαμε καλά και στο αποψινό παιχνίδι. Ήμασταν προετοιμασμένοι, σοβαροί και με σεβασμό στον αντίπαλο. Ο τρόπος που δημιουργήσαμε και κυκλοφορήσαμε την μπάλα σε κάποιες στιγμές του αγώνα, είναι ο τρόπος με τον οποίο θέλω να παίζουμε. Κάναμε το 2-0, αλλά ξέρουμε ότι το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη θα είναι διαφορετικό. Θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει για το 3-0. Νιώθω ότι όλοι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να δώσουν πράγματα. Όπως ο Αγραβάνης, που δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά σήμερα έπαιξε 11 λεπτά και ήταν πολύ καλός", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα που ξεκινάει αύριο στο Μιλάνο, με τη συμμετοχή των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σχολίασε: "Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν είμαστε εκεί. Μας πείραξε. Από την άλλη, όμως, ο κ. Σταυρόπουλος παρέλαβε το βραβείο του Ντάνστον για τον καλύτερο αμυντικό της χρονιάς. Πρόκειται για ένα φανταστικό επίτευγμα για πρωτοεμφανιζόμενο παίκτη. Επίσης, και ο Βασίλης Σπανούλης είναι μεταξύ των κορυφαίων παικτών της Ευρωλίγκα. Οπότε έχουμε μια μικρή συμμετοχή στο φάιναλ-φορ. Σίγουρα, θα θέλαμε να είναι και η ομάδα μας, αλλά τα επόμενα χρόνια ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται εκεί που πρέπει".

Για την ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, είπε: "Έχει να κάνει με τη φόρμα των ομάδων. Πιστεύω, όμως, ότι τα ντέρμπι Ρεάλ - Μπαρτσελόνα, όπως και αυτά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, δημιουργούν μεγάλη πίεση και στην προετοιμασία και μετά, που ίσως παίξει ρόλο στην εξέλιξη του τουρνουά".