Facebook Pixel Πίκρα Αλβέρτη για τον κόσμο...
| 2014-05-23 00:45:00

Πίκρα Αλβέρτη για τον κόσμο...

Πίκρα Αλβέρτη για τον κόσμο...

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό των πλέι οφ και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε για τη μικρή προσέλευση κόσμου στο ΟΑΚΑ, πως δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στη συνέντευξη Τύπου μετά τον πρώτο αγώνα με τους «ερυθρόλευκους»:

«Ένα κλασικό παιχνίδι της σειράς με πίεση και άγχος για τις δύο ομάδες. Είθισται όταν παιχνίδια ξεκινάνε με μεγάλη διαφορά στην αρχή να με ανησυχεί αυτό, γιατί κάποια στιγμή αυτό το παιχνίδι θα κλείσει και θα πρέπει να είσαι έτοιμος. Φύγαμε δύο φορές, ο Ολυμπιακός μας έπιασε, προηγήθηκε σε κομβικό σημείο, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού αλλά πρέπει να μην επαναλαμβάνεις τα ίδια. Στα τρίποντα μπορούμε καλύτερα. Οι τεχνικές αναλύσεις ανήκουν στο παρελθόν. Η σειρά συνεχίζεται στο ΣΕΦ και θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού».

Για τη μικρή προσέλευση του κόσμου και για όσους δεν ήρθαν: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα σε τέτοιο αγώνα. Δεν ξέρω γιατί δεν υπήρχε ο αναμενόμενος κόσμος στο γήπεδο. Η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο, εμείς θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο γι’ αυτό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και συνεχίζουμε».

Για το πρώτο δεκάλεπτο που ήταν πολύ αποτελεσματικό για τον Παναθηναϊκό και τα πολλά τρίποντα: «Μπορεί να βάλεις αρκετά τρίποντα, αλλά να μην μπει και κανένα. Τα ελεύθερα σουτ έπρεπε να τα πάρουμε, κάποια ήταν στη λήξη του χρόνου, μπορούσαμε να βάλουμε κάποια σουτ παραπάνω».

Για το αν τον προβληματίζει ότι η ομάδα βγήκε εκτός ρυθμού όταν έγινε το παιχνίδι «ροντέο»: «Τα λάθη δεν είναι μόνο αυτά της στατιστικής. Υπάρχουν φάσεις που παρασύρεσαι, δεν μπορείς να τελειώσεις το παιχνίδι με ένα σουτ. Είναι πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε αυτά».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Γιόνας Ματσιούλις υπογραμμίζοντας:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό για εμάς, αλλά μετά χαλαρώσαμε. Δεν μπορούμε να το κάνουμε κόντρα στον Ολυμπιακό που είναι μία καλή ομάδα. Επέστρεψαν στον αγώνα. Μας περιμένουν πιο δύσκολα παιχνίδια, δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, ελπίζουμε να υπάρχει περισσότερος κόσμος στο ΟΑΚΑ στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags