Facebook Pixel Αλβέρτης: "Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε..."
| 2014-06-03 16:47:00

Αλβέρτης: "Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε..."

Αλβέρτης: "Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε..."

Συγκέντρωση από τους παίκτες του για να πανηγυρίσουν στο τέλος το πρωτάθλημα, ζητάει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ενόψει του αυριανού 5ου τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (4/6, 19:45, ΝΕΡΙΤ). "Καρδιά για τον τίτλο", λέει ο Μπράμος.

"Φτάσαμε στον 5ο τελικό και είναι το παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο. Δεν υπάρχει επόμενος αγώνας. Όλοι ξέρουμε στην ομάδα πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα αυτόν και πως πρέπει να μπούμε στο παρκέ. Το μυαλό μας πρέπει να είναι στο παρκέ, στο παιχνίδι για 40 λεπτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε", δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Μάικ Μπράμος σχολίασε από την πλευρά των παικτών: "Έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας και είναι ο αγώνας που δίνει τον τίτλο. Είναι 40 λεπτά με καρδιά, πάθος και την ίδια στιγμή με μυαλό και προσήλωση στην τακτική που έχουμε ετοιμάσει και μας έχουν υποδείξει οι προπονητές μας. Όποιος κάνει αυτά που πρέπει για τα 40 λεπτά της αναμέτρησης, θα πάρει και τον τίτλο. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί, ξέρουμε ότι θα μας στηρίξει και όπως θέλουμε εμείς την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού μας στο παρκέ, θέλουμε και τη δική τους καλύτερη δυνατή εκδοχή στην εξέδρα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags