Ενα λάθος που κόστισε στην Ευρωλίγκα, αλλά καλύφθηκε εκ των έσω στην Α1, επιδιώκει να καλύψει ο Παναθηναϊκός με την φημολογούμενη απόκτηση του Ιαν Βουγιούκα.

Ενα λάθος που έκανε «μπαμ» μεσούσης της περιόδου και δεν είχε να κάνει με το πρόσωπο, αλλά με την συγκεκριμένη θέση και τα χαρακτηριστικά που τόσο έλειψαν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Το καλοκαίρι του 2013 με εισήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, εκτιμώντας πως ο συνδυασμός Μαυροκεφαλίδη - Μπατίστ ήταν σε θέση να καλύψει όσα δεν μπορούσε να δώσει ο Λάσμε.

Δηλαδή, παιχνίδι με πλάτη, δημιουργία μέσα από τη ρακέτα, αυτό δηλαδή που κάποτε λέγαμε «παραδοσιακός σέντερ» που μπορεί να μην είναι πλέον το Νο1 στοιχείο που απαιτείται σε μία ομάδα, αλλά είναι πάντα πρόβλημα όταν δεν το διαθέτεις.

Διάβασε τη συνέχεια στο gazzetta.gr