Facebook Pixel Ξεκίνησε η... επόμενη μέρα στον ΠΑΟ!
| 2014-06-12 17:20:00

Ξεκίνησε η... επόμενη μέρα στον ΠΑΟ!

Ξεκίνησε η... επόμενη μέρα στον ΠΑΟ!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της αναφέρει πως δεν ανανεώθηκαν τα συμβόλαια των Λάσμε, Ματσιούλις και Μπράμος. Τι σημαίνει αυτό και τι συμβαίνει με Γκιστ...

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, καθώς από σήμερα ξεκίνησε το πλάνο ελληνοποίησης, το οποίο περιλαμβάνει αφίξεις νέων παικτών (Ελλήνων σε μικρή ηλικία) και αποχωρήσεις κάποιων βασικών μέχρι σήμερα.

Έτσι λοιπόν η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει πως δεν ανανεώθηκαν τα συμβόλαια των Λάσμε, Ματσιούλις, Πινγκ Σανγκ, Μπράμος και Κάρι.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει για όλους πως φεύγουν, καθώς υπάρχει περίπτωση κάποιος να μείνει με άλλο συμβόλαιο και όχι με αυτό που προβλεπόταν από την οψιόν.

Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν υπάρχει το όνομα του Γκιστ, ο οποίος εν τέλει έχει κλειστό συμβόλαιο, αλλά ακόμα ο εκπρόσωπός του δεν έχει κληθεί να συζητήσει με τη διοίκηση.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε χρήση του δικαιώματος option out που διατηρεί στα συμβόλαια των Γιόνας Ματσιούλις, Στεφάν Λάσμε, Μάικ Μπράμος, Ραμέλ Κάρι και Πινγκ Σανγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags