Facebook Pixel Πρόταση-βόμβα Παναθηναϊκού για Μάντζαρη!
| 2014-06-13 10:30:00

Πρόταση-βόμβα Παναθηναϊκού για Μάντζαρη!

Πρόταση-βόμβα Παναθηναϊκού για Μάντζαρη!

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού μπάσκετ αιώνιος κάνει επίσημη πρόταση σε αιώνιο για κανονική μεταγραφή! Ποια θα είναι η αντίδραση στον Πειραιά;

Ο Παναθηναϊκός εκδήλωσε επίσημο ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη! Οι Πράσινοι κατέθεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόταση στους Ερυθρόλευκους για την αγορά του Έλληνα γκαρντ. Μιλάμε για μία κίνηση που συμβαίνει πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού μπάσκετ μεταξύ των δύο αιωνίων. 

Είναι άγνωστο, βέβαια, ποια θα είναι η αντίδραση των Πειραιωτών σε αυτή την κρούση, αφού είναι δεδομένο ότι στον Πειραιά θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη. Την επόμενη εβδομάδα, μάλιστα, είναι προγραμματισμένο ραντεβού της διοίκησης με τον μάνατζερ του Μάντζαρη για να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας άσος έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ίσως στην υπόθεση να παίξει ρόλο η επιθυμία του παίκτη. Αν, δηλαδή, επιθυμεί να μείνει στο Λιμάνι και να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ή προτιμάει να αλλάξει στρατόπεδο και να πάει στον Παναθηναϊκό.  

Όπως και να έχει, είναι ακόμα νωρίς για τέτοια αυθαίρετα συμπεράσματα. Ενδεχομένως μετά το ραντεβού Μάντζαρη – Ολυμπιακού να προκύψουν εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει τις επόμενες ώρες επίσημη ενημέρωση των Ευρθρολεύκων στην κρούση των Πράσινων.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags