Facebook Pixel "Ασόβαρη η απάντηση" λένε στον Παναθηναϊκό
| 2014-06-14 20:10:00

"Ασόβαρη η απάντηση" λένε στον Παναθηναϊκό

"Ασόβαρη η απάντηση" λένε στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό γέλασαν περισσότερο απ' ό,τι φέρεται να έκαναν στον Ολυμπιακό στην επίσημη πρόταση για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, αφού θεωρούν πως έτσι αρμόζει στην καθυστερημένη κι ασόβαρη απάντηση των αδερφών Αγγελόπουλων.

Η απάντηση των 6 λέξεων («Κύριοι, καλό καλοκαίρι και καλά μπάνια») δεν θα μπορούσε να 'χε προκαλέσει τίποτε περισσότερο απ' τα γέλια όλων στον Παναθηναϊκό, ο οποίος κάθε άλλο παρά αστειευόταν με την επίσημη πρόταση για την αποδέσμευση του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν κάτι περισσότερο απ' το συγκεκριμένο ασόβαρο ύφος της, έστω κι αν η απάντηση των αδερφών Αγγελόπουλων δεν τους εξέπληξε. «Σε αντίθεση με την κατά 36 ώρες καθυστέρησή της».

«Εμείς φταίμε, που πήγαμε να μιλήσουμε σοβαρά» έλεγαν χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η κίνησή τους ήταν απολύτως σοβαρή και δε στόχευαν σε κανέναν επικοινωνιακό κόλπο, γι' αυτό και προσέφεραν περισσότερα χρήματα απ' ό,τι ορίζει το υπόλοιπο συμβολαίου του.

«Αν ήταν άλλη ομάδα, θα τη ρωτούσαν "πόσα δίνετε";» συμπλήρωναν, υπενθυμίζοντας ανάλογες κινήσεις τους αφεντικών του «αιωνίου» αντιπάλου στο πρόσφατο παρελθόν.    

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags