Facebook Pixel Τόσα χωρίζουν Ολυμπιακό και Μάντζαρη!
| 2014-06-19 21:45:00

Τόσα χωρίζουν Ολυμπιακό και Μάντζαρη!

Τόσα χωρίζουν Ολυμπιακό και Μάντζαρη!

Ποια είναι η προσφορά των ερυθρόλευκων και ποια η πρόταση του παίκτη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του; Η απάντηση με ένα κλικ...

Η οικονομική διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μάντζαρη είναι σημαντική και θα πρέπει οι δύο πλευρές να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις για να επέλθει η τελική συμφωνία.

Το... χάσμα υπολογίζεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ!

Η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ, η οποία στο ραντεβού που έγινε εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια, πρότεινε αύξηση 200% στον διεθνή γκαρντ, σε σχέση με τα χρήματα έλαβε συνολικά στην πρώτη του τριετία στην ομάδα (2011-2014). Ο 24χρονος γκαρντ ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις αξιώνοντας νέο 3ετές συμβόλαιο (μέχρι το 2017) και αύξηση που αγγίζει το 400%!

Συγκεκριμένα, η πρόταση του Ολυμπιακού φτάνει το 1.050.000 ευρώ και μεταφράζεται σε 300.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, 350.000 ευρώ για τον δεύτερο και 400.000 ευρώ για τον τρίτο.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης κάθισε στο τραπέζι των συζητήσεων ζητώντας 2 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, με διάθεση να "πέσει" στο 1,8 εκατ. ευρώ, που μεταφράζεται σε 600.000 ευρώ ετησίως.

Ο Γιώργος Σκινδήλιας δεν αποδέχθηκε την πρόταση του παίκτη και πλέον οι όποιες εξελίξεις μετατέθηκαν στο νέο ραντεβού, στο οποίο πιθανολογείται πως θα γίνει παρουσία των διοικητικών ηγετών της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη, η οποία απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να επανέλθουν, ενώ για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και ομάδες από το εξωτερικό (Γαλατασαράι).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags