Facebook Pixel Τρελό κράξιμο σε Κουφό: «Άντε γεια Αμερικανάκι»!
| 2014-07-18 16:55:00

Τρελό κράξιμο σε Κουφό: «Άντε γεια Αμερικανάκι»!

Τρελό κράξιμο σε Κουφό: «Άντε γεια Αμερικανάκι»!

Ξεσπάθωσαν στο twitter με την απόφασή του Κουφού να μην έρθει στην Εθνική. Χαμός από σχόλια! «Ο Αλβανός που ζει στην Ελλάδα είναι πιο Έλληνας από σένα». Δείτε τα!

Οργή και απογοήτευση προκάλεσε στους Έλληνες φιλάθλους η ξαφνική απόφαση του Κωνσταντίνου Κουφού να πει «όχι» στην Εθνική, με την πρόφαση πως θέλει να μείνει στην Αμερική για να ακολουθήσει ατομικές προπονήσεις.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε νωρίς το πρωί από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εγώ έχω μάθει να μιλάω ειλικρινά με τους παίκτες μου και περιμένω το ίδιο και από αυτούς, όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις που υπήρξαν φέτος σχετικά με την Εθνική ομάδα. Ο Κουφός και ο Μπουντογιάννης δεν ανήκουν στην κατηγορία των ειλικρινών ανθρώπων και ο παίκτης αυτός δεν αξίζει να είναι στην Εθνική ομάδα»!

Εκτός όμως από τον Κατσικάρη, εξίσου οργισμένη ήταν και η αντίδραση των Ελλήνων φιλάθλων, οι οποίοι έσπευσαν να μπουν στο προφίλ του Κουφού στο twitter και να τον... κράξουν για την απόφασή του να πει «όχι» στην Εθνική!

Από τα πρωί τα σχόλια πέφτουν... βροχή και η επίθεση που γίνεται στον ομογενή σέντερ, είναι άνευ προηγουμένου. Ο sportdog συγκέντρωσε κάποια από αυτά τα σχόλια που υπάρχουν στο twitter (όπως είναι λογικό κόψαμε όσα ήταν υβριστικά) και σας τα παρουσιάζει!

Δείτε τα!


















































































 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags