Facebook Pixel «Το σημαντικό είναι πως είμαστε πλήρεις»
| 2011-04-27 19:38:00

«Το σημαντικό είναι πως είμαστε πλήρεις»

«Το σημαντικό είναι πως είμαστε πλήρεις»

Για τις αναμετρήσεις με το Περιστέρι στα πλέι οφ μίλησε ο ο συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Μπαίνουμε στη φάση των playoffs. Το σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε από τις διακοπές πλήρεις, είμαστε όλοι εδώ. Σιγά-σιγά ανεβάζουμε ρυθμούς. Χρησιμοποιήσαμε πολύ καλά το χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να κάνουμε ένα συνδυασμό φυσικής κατάστασης, ενδυνάμωσης, αλλά και μπάσκετ, τεχνικής και τακτικής, που είναι το σημαντικότερο κομμάτι» είπε αρχικά στο paobc.gr o άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον «πράσινο» πάγκο και συνέχισε αναφορικά με το παιχνίδι των αντιπάλων:

«Παίζουμε με έναν αντίπαλο, τον οποίο έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές στην κανονική περίοδο. Οι δυνατότητες κι οι αδυναμίες του Περιστερίου είναι γνωστές σε εμάς. Αναμφίβολα το βασικό στοιχείο έχει να κάνει με τη δημιουργία των γκαρντ, αλλά εστιάζω λίγο περισσότερο σε αυτή των Μάντζαρη και Μότσνικ, που έχουν δημιουργία από το πικ εντ ρολ. Υπάρχει η δημιουργία του Παπανικολάου στο λόου ποστ, η ικανότητα του Βρκιτς να τελειώνει φάσεις, να δημιουργεί δικές του φάσεις, αλλά και να τελειώνει φάσεις άλλων. Είναι ένας παίκτης αθλητικός. Και δεν είναι μόνο αυτοί οι παίκτες που χρίζουν προσοχής, καθώς υπάρχουν ο Σκοτ, ο Λούμπι κι άλλοι, που έχουν δικούς τους πόντους. Συνολικά το Περιστέρι πηγαίνει αρκετά στο επιθετικό ριμπάουντ κι είναι κάτι που θα μας βοηθήσει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην δώσουμε δεύτερες επιθέσεις στο Περιστέρι. Έχει κάποιες ιδιαιτερότητες στον αμυντικό της προσανατολισμό σε ό,τι αφορά στην άμυνά τους στο πικ εντ ρολ ή στο χαμηλό ποστ. Είναι καλές καταστάσεις για να τις αναγνωρίσουμε, να τις διαβάσουμε, να δούμε το πώς περιστρέφεται και πώς θα προσαρμοστεί σε αυτές τις καταστάσεις».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει η ομάδα την προημιτελική σειρά με τους «κυανοκίτρινους», επανέλαβε πόσο σημαντικό είναι που όλοι είναι υγιείς: «Εμείς είμαστε υγιείς, δουλεύουμε αρκετά καλά και θέλουμε να παρουσιαστούμε πολύ έτοιμοι και πολύ καλοί σε αυτή τη σειρά των αγώνων».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags