Facebook Pixel Το πρόβλημα με Αντετοκούνμπο και ο νέος ηγέτης
| 2014-08-08 18:45:00

Το πρόβλημα με Αντετοκούνμπο και ο νέος ηγέτης

Το πρόβλημα με Αντετοκούνμπο και ο νέος ηγέτης

Λίγη ώρα πριν το πρώτο φιλικό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, η στήλη «Sdog Pick n' Scroll» αναλύει τα δεδομένα για την 12αδα και παρουσιάζει τα υπέρ και τα κατά!

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Μουντομπάσκετ συνεχίζεται και σήμερα μάλιστα στις 19.00 στο Πο της Γαλλίας, θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Σερβία (ΑΝΤ1).

Πριν όμως δούμε την δουλειά του Φώτη Κατσικάρη στο γήπεδο, η στήλη «Sdog Pick n' Scroll» σας παρουσιάζει όλα τα δεδομένα για τη νέα ομάδα που «χτίζεται» με τα υπέρ και τα κατά της…

Από την προετοιμασία λοιπόν μέχρι στιγμή και όσα έχουν γίνει στο Καρπενήσι, είναι ξεκάθαρο πως ο παίκτης που κάνει την διαφορά στην φετινή ομάδα, δεν είναι άλλος από τον Νικ Καλάθη. Αυτός ίσως είναι και ο νέος ηγέτης, αν και ακόμα είναι νωρίς. Το σίγουρο είναι πάντως πως αυτή την στιγμή ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ. 

Από εκεί και πέρα, μεγάλη μάχη γίνεται και θα γίνει για μια θέση στα 5αρια, καθώς  Μπόγρης και Γλυνιαδάκης θα παλέψουν ως το τέλος.

Ο Μπόγρης, που ξεπέρασε την... εφηβεία και τα προβλήματα της, είναι φανερό ότι έχει δουλέψει και είναι μια αξιόπιστη λύση. Είναι οξυδερκής στο παιχνίδι του, αποτελεσματικότατος στην επίθεση αλλά με αδυναμίες στην άμυνα. Η οποία άμυνα όμως είναι το ατού του Γλυνιαδάκη. Πρόκειται για παίκτη που παραμένει ροσηλωμένος στις αμυντικές υποχρεώσεις του, σκληρός, μαχητής και αθλητής που δεν φοβάται να βάζει το σώμα του.

Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Αντετοκούνμπο. Ο μικρός, όπως διαβάζουμε στην στήλη «Sdog Pick n' Scroll», είναι εκπληκτικός στο ανοικτό γήπεδο και σίγουρα θα είναι κλειδί όποτε η Εθνική θα θέλει να αλλάξει ρυθμό. Ο Γιάννης όμως είναι πίσω στο σετ-παιχνίδι και για αυτό δεν θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε έναν παίκτη που θα κάνει όργια και ο οποίος θα πάρει την ομάδα στις πλάτες τους.

Τέλος, αξίζει να προσθέσουμε (για να μην ξαφνιαστείτε από τα φιλικά) πως κάποια παιδιά, που θα έχουν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, έχουν μείνει λίγο πίσω από πλευρά φυσικής κατάστασης, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία. Είναι οι πιο "σοβαροί" της Εθνικής και ήδη ανακτούν το χαμένο έδαφος, οπότε και αυτοί θα είναι πανέτοιμοι όταν πρέπει. Γενικώς, όλα μοιάζει να βαίνουν καλώς…


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags