Θέμα με τον Τζέιμς Γκίστ προέκυψε στον Παναθηναϊκό αφού ο Αμερικανός άσος δεν επέστρεψε ούτε σήμερα, όπως αναμενόταν, από την πατρίδα του.

Ο παίκτης που έχει άδεια από τη διοίκηση, επικαλείται προσωπικό πρόβλημα και έχει αναβάλλει ήδη μια φορά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Παρόλο που η προετοιμασία των Πράσινων έχει αρχίσει, ο Γκίστ ακόμα βρίσκεται στην Αμερική, κάτι που βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας.

Όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες, η "πράσινη" ΚΑΕ εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αντικατάσταση του Αμερικανού από τη στιγμή που παρουσιάζεται ασυνεπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του επίσημου Παναθηναϊκού για το θέμα:

"Ο Τζέιμς Γκιστ ενημέρωσε την τελευταία στιγμή ότι δεν διευθετήθηκε το προσωπικό του ζήτημα στις ΗΠΑ και έτσι δεν επιβιβάστηκε στην πτήση για την Αθήνα. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα εκτιμήσει το θέμα".

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Δείτε την "καυτή" μαμά (milfάρα) της Εμμανουέλας (οπαδού του ΟΦΗ) ΕΔΩ