Facebook Pixel Ο Γκιστ είναι εδώ!
| 2014-09-11 17:55:00

Ο Γκιστ είναι εδώ!

Ο Γκιστ είναι εδώ!

Τα χθεσινά σύννεφα που σηκώθηκαν πάνω από την υπόθεση παραμονής του Τζέιμς Γκιστ στον Παναθηναϊκό, εξαφανίστηκαν μια και καλή σήμερα, καθώς ο Αμερικανός ενσωματώθηκε στην αποστολή των "πράσινων" στην Ζυρίχη!

Ο Αμερικανός που αντιμετώπιζε ένα προσωπικό πρόβλημα μπήκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε μέχρι την Ζυρίχη, όπου τον περίμενε η αποστολή του Παναθηναϊκού και απο εκεί πέταξαν για την γαλλική πόλη Μιλούζ εν όψει του τουρνουά που θα γίνει την Παρασκευή (12/9).

Μάλιστα, ο Γκιστ έκανε και δηλώσεις λέγοντας πως χρωστάει ευγνωμοσύνη και υποχρέωση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που έδειξαν κατανόηση για το πρόβλημά του.

«Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που κατάλαβαν ότι είχα ένα προσωπικό θέμα να ρυθμίσω στην πατρίδα μου και μου έδωσαν άδεια αλλά και μου επεσήμαναν ότι θα είχα όσο χρόνο χρειαζόμουν για να διεκπεραιώσω την υπόθεσή μου.

Λόγω κάποιων έκτακτων καταστάσεων χρειάστηκε να μείνω κάποιες μέρες παραπάνω αλλά και πάλι υπήρξε κατανόηση από τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους πάντες. Πλέον είμαι εδώ, στην ομάδα, χαρούμενος που θα συναντήσω τους συνεργάτες, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ανυπομονώ να μπω στο παρκέ με την ομάδα μου», ήταν τα λόγια του Γκιστ στο paobc.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags