Facebook Pixel "Αν θέλει ο Κουφός, θα το συζητήσουμε"
| 2014-12-08 21:16:00

"Αν θέλει ο Κουφός, θα το συζητήσουμε"

"Αν θέλει ο Κουφός, θα το συζητήσουμε"

Ο Φώτης Κατσικάρης σχολίασε στον OTE TV την κλήρωση του Ευρωμπάσκετ για την Εθνική μας  και παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα του Κώστα Κουφού, για τον οποίο τόνισε πως θα συζητήσει μαζί του, αν θέλει να έρθει.

Για την κλήρωση: "Σίγουρα θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή. Υπάρχουν πολλές μπασκετικές σχολές. Οι Κροάτες ξέρουμε όλοι ποιοι είναι. Οι Σλοβένοι παρουσιάζονται ώριμοι και δυνατοί. Με τα Σκόπια υπάρχει η γνωστή αντιπαλότητα. Η Γεωργία είναι μια ομάδα που Η Ολλανδία θα είναι κάτι καινούργιο. Θα είναι ένα δυνατό γκρουπ. Είναι νωρίς ακόμα να δούμε τι θα γίνει. Στο πρώτο άκουσμα φαίνεται βατή η κλήρωση. Όλα όμως θα πρέπει να αποδειχθούν στο παρκέ. Στα χιαστί, όμως επειδή είναι το ίδιο σύστημα με το Παγκόσμιο, είναι πιο σημαντικά, ιδίως στο πρώτο".

Για τις προτεραιότητες που θέτει: "Βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι. Παρακολουθώ τους παίκτες. Υπάρχει πληροφόρηση από μέσα από το πρωτάθλημα, μέσω των συνεργατών μου (Θανάση Σκουρτόπουλου και Δημήτρη Πρίφτη). Ξέρουμε που έχουμε το μεγάλο μας πρόβλημα περιμένουμε επιστροφή Σπανούλη. Είναι νωρίς ακόμα όμως".

Για Κουφό: "Υπάρχει ένα δεδομένο. Πολύ ευθέως θα πω ότι η θέση μου είναι στην Εθνική. Αν θέλει πραγματικά να έρθει γιατί ξέρω πως και τα προηγούμενα χρόνια Αν θέλει να έρθει θα κάτσω να τον ακούσω να μπει Δεν υπάρχει περίπτωση να τον παρακαλέσει κανένας. Έχουμε έναν κοινό στόχο όλοι, χωρίς όμως να χαθούν οι ισορροπίες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags