Σε κάθε θέση, εκτός από τα πέταλα, είχαν τοποθετηθεί κόκκινα και λευκά χαρτιά για το κορεό. Στα πέταλα σχηματίστηκαν διαφορετικά κορεό από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι γέμισαν το ΣΕΦ.

Τη στιγμή της εισόδου των παικτών του Αστέρα στο παρκέ για την προθέρμανσή τους, από τα μεγάφωνα του ΣΕΦ ακούστηκε ο ύμνος της ομάδας του , ενώ ακούστηκαν και συνθήματα για τον Μάρκο Ίβκοβιτς από το πέταλο των οργανωμένων!

Περίπου 20' πριν από το τζάμπολ οι φίλαθλοι παρακολούθησαν από τα μάτριξ του γηπέδου το βίντεο από το Βελιγράδι και όσοι βρίσκονται στο γήπεδο τραγούδησαν στους ρυθμούς του «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό...».

Ο Λούκα Μίτροβιτς παρέλαβε από τους οργανωμένους του Ολυμπιακού μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών με το όνομα του Μάρκο Ίβκοβιτς, ενώ λίγο πριν το τζάμπολ οι παίκτες των δύο ομάδων υπέγραψαν μπάλες τις οποίες εν συνεχεία πέταξαν στις κερκίδες!

Στο «πέταλο» υπάρχει ένα πανό αφιερωμένο στους Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Μάρκο Πάντελιτς που ανέγραφε «Θρυλικοί παίκτες, σας ευχαριστούμε».