Facebook Pixel Χάνει χρόνο ως αριστερό μπακ ο Χουχούμης
| 2014-12-23 15:44:00

Χάνει χρόνο ως αριστερό μπακ ο Χουχούμης

Χάνει χρόνο ως αριστερό μπακ ο Χουχούμης

Ένα ανατρεπτικό σχόλιο του Τσάρλυ για τον Διαμαντή Χουχούμη...

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 την Κέρκυρα χωρίς να εντυπωσιάσει. Στο πρώτο ημίχρονο ταλαιπωρήθηκε αρκετά, υπήρχε πρόβλημα στην ανάπτυξη, δεν είχε ταχύτητα, κίνηση χωρίς μπάλα και από την πλευρά του Χουχούμη αμυντικά υπήρχαν κενά. Το παιχνίδι είχε την ιδιομορφία ο Χουχούμης που ανασταλτικά ήταν η αχίλλειος πτέρνα για τον Παναθηναϊκό να δίνει ποιοτικές επιλογές στην ανάπτυξη.

Ο Χουχούμης είναι δεδομένο πως μπάλα ξέρει, έχει ποιότητα στον τρόπο που χτυπά την μπάλα, καλή σέντρα, γλυκά στημένα, όμως δεν έχει βρει τη θέση του. Σήμερα θα γνωρίσει την αποθέωση. Πράγματι ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε στο γήπεδο από πλευράς ποιότητας. Ομως αμυντικά έχει μεγάλο πρόβλημα και ποτέ δεν θα μπορέσει να παίξει τη θέση σε υψηλό επίπεδο. Για εμένα χάνει χρόνο ως αριστερό μπακ. Ο Αναστασίου πρέπει να του βρει μία θέση που θα του δώσει τη δυνατότητα να καλύψει το ίδιο καλά και τον αμυντικό του ρόλο.

Δεν έχει την ικανότητα να παίξει στο ένας με έναν αντίπαλο μπακ ούτε να καλύψει τακτικά τον χώρο που υπάρχει πίσω του όταν ανεβαίνει. Επειδή έχει ποιότητα, θα ήταν προτιμότερο να πάρει παιχνίδια ως αριστερός εσωτερικός χαφ ή σαν καθαρό αριστερό χαφ. Το γκολ ήταν το κερασάκι στην τούρτα μίας καλής όταν είχε την μπάλα ο Παναθηναϊκός εμφάνισης. Εκτός του Χουχούμη, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πιο εύκολα απ' ό,τι φαινόταν από την εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου, χάρη στο τυχερό γκολ του Καρέλη στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Λειτούργησε με μεγαλύτερη ασφάλεια και βρήκε σίγουρη κατοχή από τη στιγμή που μπήκε ο Λαγός αντί του Καρέλη και ανέβηκαν όλοι μία θέση πιο πάνω. Από το 63ο λεπτό ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε, πήρε τη μάχη του κέντρου και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ ώστε να κλείσει καλά το 2014. Περιμένουμε πως με την επιστροφή του Νίνη και με σωστές επιλογές να βελτιώσει τις αδυναμίες του και να μπει κι αυτός στη μάχη του τίτλου. Η βαθμολογία του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags