"Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι όταν προηγηθήκαμε με 13 πόντους. Είναι απλά μια νίκη, όχι κάποιος τίτλος. Φεύγουμε από το σήμερα, επόμενος στόχος η Μάλαγα", ήταν οι πρώτες δηλώσεις των αδερφών Αγγελόπουλων στην κάμερα του ΟΤE.
Όσο για το αν υπήρχε άγχος: "Υπήρχε άγχος, ήταν δύσκολος αγώνας, ο Παναθηναϊκός ήταν δυνατός και αξιόμαχος".
Για τα μεταγραφικά: "Στο Τοπ-16 αν κρίνει ο προπονητής ότι θέλουμε παίκτη θα το εξετάσουμε. Το θέμα είναι να είμαστε όλοι υγιείς, επέστρεψε ο Πρίντεζης, περιμένουμε τον Παπαπέτρου".
Για τον "χαρτοπόλεμο" ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: "Διαφωνώ, δεν υπάρχει κανένας χαρτοπόλεμος. Εμείς έχουμε τοποθετηθεί για όλα αυτά. Ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει 5 ανακοινώσεις, εμείς ούτε μία, δεν υπάρχει χαρτοπόλεμος. Αυτό που πρέπει να γίνει για να πάει καλύτερα το μπάσκετ είναι να σεβόμαστε και οι δύο ομάδες τους νόμους. Εμείς σεβαστήκαμε την τιμωρία μας και παρακολουθούσαμε τα ματς από το σπίτι μας. Η αντίπαλη πλευρά δεν σέβεται και έφαγε άλλους 10 μήνες. Δεν ήρθαμε στο γήπεδο μέχρι να λήξει η τιμωρία μας. Έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά ως μπάσκετ".
Για την καλή ατμόσφαιρα: "Είναι ένα βήμα, αλλά δεν φτάνει ένα παιχνίδι, πρέπει να γίνει μια σειρά παιχνιδιών. Το κλίμα ήταν ήσυχο σήμερα, παρά τις προκλήσεις που προηγήθηκαν. Αλλά μπορεί να πάει πολύ καλύτερα".
Για την ένσταση: "Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα βγει η απόφαση. Περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο