Facebook Pixel «Έπαιξε με ένεση, αξίζουν πολλά μπράβο»
| 2015-01-09 01:20:00

«Έπαιξε με ένεση, αξίζουν πολλά μπράβο»

«Έπαιξε με ένεση, αξίζουν πολλά μπράβο»

Ο Γιώργος Σφαιρόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην εμφάνιση ενός παίκτη του...

«Καλησπέρα! Πετύχαμε άλλη μία νίκη στοTοp 16, είναι σημαντική, όπως και όλες στην Ευρωλίγκα απέναντι σε μια ομάδα που έχει αποδείξει πως έχει ικανότητα με τη σκληράδα που διαθέτει να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο όταν βρεθεί σε καλή ημέρα. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι, η άμυνα μας έδωσε το ματς. Ειδικά στο δεύτερο μέρος η άμυνά μας έφθασε στα επίπεδα που θέλω και πιστεύω πως μπορούμε να παίζουμε. Με τέτοια άμυνα, σίγουρα, βρίσκεις ρυθμό και στην επίθεση. Αρχικά δεν ήμασταν τόσο αποδοτικοί, δεν διαβάσαμε καλά το ματς, αλλά ανεβάζοντας την απόδοσή μας στη δεύτερη περίοδο πήραμε διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και πήραμε, τελικά, εύκολη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση, σήμερα απολαμβάνουμε τη νίκη, από αύριο όμως τα κεφάλια μέσα. Συνεχίζουμε τη δουλειά».

Σε ερώτηση για τον Οθέλο Χάντερ, που έδειξε να πονάει κατά τη διάρκεια του ματς, απάντησε: «Είχε τράβηγμα στο δικέφαλο, θα εκτιμήσουμε αύριο (09/01) την κατάστασή του. Το είχε από πριν, θα δούμε πώς θα είναι τώρα. Επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Μπρεντ Πέτγουεϊ, έδειξε αυταπάρνηση. Χθες (07/01) έκανε ένεση για να προπονηθεί και σήμερα (08/01) έπαιξε με ένεση».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags