Facebook Pixel "Μόνο εμείς και η Μπαρτσελόνα"
| 2015-03-27 01:20:00

"Μόνο εμείς και η Μπαρτσελόνα"

"Μόνο εμείς και η Μπαρτσελόνα"

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μίλησε για τη νίκη απέναντι στους Τούρκους

«Περηφάνια αισθανόμαστε, η λέξη δικαίωση είναι για μεγαλύτερους στόχους αν πάμε στο φάιναλ φορ και το κατακτήσουμε. Μόνο εμείς και η Μπαρτσελόνα έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε για δέκα χρόνια στα πλέι οφ. Σήμερα ήταν μία νίκη ψυχής με τις τόσες απουσίες και όσοι έμειναν τα έδωσαν όλα. Ήταν νίκη Ολυμπιακή, απ’ αυτές που ευχαριστιέσαι περισσότερο. Απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλο μπάτζετ, με καλό προπονητή και με παίκτες που έχουν παίξει ή που θα παίξουν στο ΝΒΑ και παλεύει για την 4η θέση».

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, σχολίασε: «Θα ξεκινήσω από την προηγούμενη αγωνιστική που χάσαμε γιατί παρόλο που χάσαμε δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι για μάχη με οποιεσδήποτε συνθήκες. Έτσι και στη Μόσχα θα πάμε για μάχη».

Για τη βράβευση των Ντούσαν Ίβκοβιτς και Στράτου Περπέρογλου, δήλωσε: «Με τον Ίβκοβιτς κατακτήσαμε το ’12 την πιο ανέλπιστη ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα. είναι η ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού δεν γίνεται να επιστρέφει στο ΣΕΦ έστω και ως αντίπαλος να μην τον βραβεύσεις αυτόν τον άνθρωπο. Μας πήγε στην κορυφή της Ευρώπης. Και με τον Στράτο στο Λονδίνο, του το είπα κιόλας, ότι για εμένα ήταν ο κρυφός MVP στο φάιναλ φορ. Είναι επαγγελματίας και συνέχισε αλλού, αλλά σήμερα τον ανέλαβε ο Παπαπέτρου».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Εγώ πιο πολύ ευχαριστήθηκα την επιστροφή του Παπαπέτρου ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και θύμισε τον παίκτη πέρσι από τα ματς με τη Ρεάλ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μάντζαρη, ο οποίος με εντυπωσίασε πραγματικά, αν και δεν θέλω να μιλάω ξεχωριστά για παίκτες».

Ενώ σε ερώτηση για τις απουσίες, απάντησε: «Αυτό είναι η ομάδα, να καλύπτει τις απουσίες το οποίο όμως δεν είναι κάτι απλό. Και αυτό που δεν σκεφτόμαστε είναι ότι παίζουμε ομάδες που έχουν τεράστια μπάτζετ και τώρα συζητάμε για διπλό με την ΤΣΣΚΑ που έχει πολλά εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ, δεν είναι κάτι απλό για εμάς αν το καταφέρουμε θα είναι επίτευγμα, εκείνοι αν δεν μας νικήσουν θα έχουν να απολογηθούν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags