Facebook Pixel «Βόμβα» με Γκιστ!
| 2015-04-30 18:50:00

«Βόμβα» με Γκιστ!

«Βόμβα» με Γκιστ!

Ο Αμερικανός βρέθηκε θετικός σε ντόπινγκ κοντρόλ μετά τον τελικό Κυπέλλου. Τι αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πότε έχει ξανασυμβεί... 

Ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης, σε ντόπινγκ κοντρόλ που υπεβλήθη μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, στις 5/4!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε και την εξέταση και του δεύτερου δείγματος, πριν ανακοινώσει πώς θα κινηθεί.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται απαγορευμένη ουσία σε δείγμα του, καθώς το 2011 είχε βρεθεί θετικός επίσης σε χρήση κάνναβης. Προφανώς αν επιβεβαιωθεί το «παραστράτημα» και από το δεύτερο δείγμα, τότε θα έχουμε και τιμωρία.

Μία άσχημη είδηση για το Τριφύλλι, λίγα 24ωρα πριν το πολύ σημαντικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης.

Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό".


Πολύ άσχημα νέα για το ελληνικό ποδόσφαιρο! «Φρέσκο» ρεπορτάζ, δευστυχώς έρχεται GRexit. Κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags