Πολύ θερμό αναμένεται να είναι μεταγραφικά το φετινό καλοκαίρι για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, καθώς εδώ και πολύ καιρό υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, αν και εφόσον φυσικά δεν τον ...κλέψει από τώρα ο μαγικός κόσμος του NBA.

Ο νεαρός Βούλγαρος κάνει άλλη μία εξαιρετική σεζόν στον Άρη και γι΄ αυτό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του τόσο από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όσο και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Εφές και η Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, πρόσφατα γράφτηκε ότι "έκλεισε" στο Τριφύλλι, αλλά και πως συμφώνησε προφορικά με τον Αγγέλου για να πάει στην Τουρκία, φήμες όμως που διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από όλες τις πλευρές.

Παρόλα αυτά, το όνομα του Βεζένκοφ παραμένει πολύ ψηλά στην επικαιρότητα και σίγουρα το καλοκαίρι θα γίνει ...μάχη μεταξύ όλων των μεγάλων ομάδων, οι οποίες θα προσπαθήσουν να τον πάρουν από τον Άρη, αλλά και να τον πείσουν ότι αξίζει να μείνει στην Ευρώπη, τουλάχιστον για μία σεζόν ακόμα, πριν κάνει το άλμα για την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Ωστόσο, δεν πρέπει να είμαστε πλέον και τόσο σίγουροι πως ο Βούλγαρος άσος θα φύγει από τον Άρη, καθώς με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στην ΚΑΕ και την είσοδο του Νίκου Λάσκαρη και χρήμα υπάρχει, αλλά και πλάνο για μεγάλα πράγματα. Στον Άρη πλέον θέλουν να τον κρατήσουν και να "χτίσουν" την ομάδα πάνω του, κάτι που μετέφερε και στον ίδιο τον παίκτη ο Έλληνας τραπεζίτης, ο οποίος επικοινώνησε σήμερα μαζί του τηλεφωνικά.

Ο Λάσκαρης μίλησε με τον Βεζένκοφ και οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για να τα πουν και από κοντά μετά το Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης, όταν και θα έρθει στη Θεσσαλονίκη. Το νέο αφεντικό του Άρη θέλει να συζητήσει ο ίδιος με τον Βεζένκοφ το θέμα της παραμονής του στην ομάδα, γεγονός το οποίο έχει εκτιμήσει ιδιαίτερα ο αθλητής.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στη μέρα, η "κίτρινη" ΚΑΕ ανακοίνωσε πως ο Νικόλαος Λάσκαρης είναι ο νέος επενδυτής που "μπήκε" παίρνοντας το 41% των μετοχών, ενώ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος Λευτέρης Αρβανίτης δήλωσε ότι στόχος του ομογενή επιχειρηματία είναι να γίνει μεγαλομέτοχος, αλλά και να φέρει ...συμπαίκτες στην ομάδα.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!