Facebook Pixel Περήφανος ο Σφαιρόπουλος, έβγαλε το... καπέλο στην Ρεάλ
| 2015-05-18 00:06:00

Περήφανος ο Σφαιρόπουλος, έβγαλε το... καπέλο στην Ρεάλ

Περήφανος ο Σφαιρόπουλος, έβγαλε το... καπέλο στην Ρεάλ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: ««Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Έπαιξαν πραγματικά και καλά και δικαιούνταν τη νίκη. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πλήρης σε όλες τις θέσεις και έπαιζε μπροστά στον κόσμο της.  Κρτήσαμε το ρυθμό, αλλά στα τελευταία 2-3 λεπτά εγκαταλείψαμε.  Εμείς επιθετικά δεν ήμασταν καλά. Το ποσοστό στις βολές και στα δίποντα ήταν πολύ κακό. Είχαμε έλλειμα ενέργειας.

Στον ημιτελικό είχαμε 16 επιθετικά ριμπάουντ και σήμερα μόλις 5 Ηταν σημαντικό το γεγονός ότι στο τρίτο δεκάλεπτο η Ρεάλ και ο Κάρολ πέτυχε μερικά πολύ μεγάλα σουτ και αυτό άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα. Από εκεί και πέρα ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε. Ειμαστε απογοητευμένοι, αλλα βαθιά μέσα μας είμαστε περήφανοι.

Παίξαμε σε ακόμα έναν τελικό και παρά τις δυσκολίες παλέψαμε σκληρά, φτάσαμε στο Φάιναλ Φορ και θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες, τους γιατρούς και τους φροντιστές… Τους πάντες.

Και φυσικά να τους ευχαριστήσω. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να αφοσιωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.  Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μας πυ υποστήριξαν την ομάδα από την αρχή της σεζόν και ταξιδεψαν μέχρι το Φάιναλ Φορ. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο για να έχουμε περισσότερα παιχνίδια κι επιτυχίες σε αυτό το επιπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags