Η βραδιά (σ.σ χθεσινή) είναι ποδοσφαιρική, η… μέρα ανήκει στο μπάσκετ και στους τελικούς ανάμεσα στονΟλυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, για τους οποίους έχουμε ώρες να τα πούμε. Κι επειδή εμείς δεν ήρθαμε στο διαδίκτυο για να ακολουθούμε την πεπατημένη, στα δικά μου μάτια η είδηση της ημέρας έρχεται από την Τουρκία. Εκεί, όπου ένα φάντασμα πλανιέται, αυτό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο αγαπημένος των φίλων του Παναθηναϊκού είναι… σκιά του εαυτού του. Κι αν στην Αθήνα ήταν ο γητευτής των τίτλων, ο άρχοντας των δαχτυλιδιών, ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, στην Πόλη έχει βρει περισσότερους τρόπους να χάνει, απ” όσα πιπέρια βάζουν στο steak, στο εξαιρετικό PeyDerPey Restaurant, στον έκτο όροφο του ξενοδοχείου Richmond (στην Ιστικλάλ, κοντά στην πλατεία Ταξίμ, με υπέροχη θέα στον Βόσπορο).

Μια και αναφερθήκαμε στον Βόσπορο, μπορεί και να έχει ανεβεί η στάθμη του, με το κλάμα που ρίχνουν οι παράγοντες της Φενέρμπαχτσε, βλέποντας τα 50.000.000 ευρώ που έδωσαν πεταμένα στα νερά του. Γιατί με τόσα λεφτά, ένα πρωτάθλημα (το οποίο δεν τέλειωσε ποτέ) θα το έπαιρνε καθένας εξ ημών, χωρίς να διαθέτει τη φήμη (και τις αδιαμφισβήτητες γνώσεις) του Σέρβου προπονητή.

Διαβάστε την συνέχεια στο ebasket.gr