Facebook Pixel Τρομερή σκηνή στο ΟΑΚΑ με το φινάλε του ντέρμπι!
| 2015-06-10 22:00:00

Τρομερή σκηνή στο ΟΑΚΑ με το φινάλε του ντέρμπι!

Τρομερή σκηνή στο ΟΑΚΑ με το φινάλε του ντέρμπι!

Αυτό που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο, αμέσως μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ήταν κάτι σπάνιο και αξίζει σίγουρα πολλά συγχαρητήρια.

Μία μοναδική στιγμή έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, μετά το τέλος του δεύτερου τελικού της Α1, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που βρήκε τους "ερυθρόλευκους" μεγάλους νικητές, με 69-76.

Μπορεί, δηλαδή, οι "πράσινοι" με αυτή την ήττα να έμειναν πολύ πίσω στη μάχη για τον τίτλο, αφού πλέον ο "αιώνιος" αντίπαλος έκανε το 2-0 στη σειρά και έχει το απόλυτο προβάδισμα για να στεφθεί πρωταθλητής, αλλά η αντίδραση από την κερκίδα ήταν πραγματικά τρομερή.

Όλο το γήπεδο, που ήταν κατάμεστο, σηκώθηκε όρθιο και με παρατεταμένο χειροκρότημα και ανασταμάτητο τραγούδι, αποθέωσε την ομάδα, σε μια τρομερή σκηνή, που πολύ σπάνια ζούμε στα ελληνικά γήπεδα.

Τι κι αν η ήττα προερχόταν από τον Ολυμπιακό και ήταν στην ουσία καταδικαστική για την κατάκτηση του πρωταθλήματς, οι οπαδοί του Τριφυλλιού έδειξαν αξιοσημείωτη ωριμότητα και επιδοκίμασαν τους παίκτες, αναγνωρίζοντας όχι μόνο την προσπάθειά τους, αλλά και τα όσα έχει πετύχει αυτή η ομάδα κατά το παρελθόν.

Τέτοιες σκηνές γεννάει ο υγιής αθλητισμός και τέτοιες σκηνές έχουμε ανάγκη να βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα. Μακριά από τον φανατισμό και τη βία, οι φίλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν απόψε στο ΟΑΚΑ πως έχουν ήθος και αθλητική-μπασκετική παιδεία και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ από τον Θανάση Γιαννακόπουλο για τον Ολυμπιακό! Διαβάστε τι είπε ΕΔΩ 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags