Στο Sport24 Radio φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και, όπως είναι φυσικό, μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με τον Κώστα Σλούκα τις τελευταίες 24 ώρες!

Τι είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού; Ότι σε λίγες μέρες θα υπάρξει συμφωνία και ο Σλούκας θα συνεχίσει στο Λιμάνι!

"Ο Σλούκας έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Κάθε φορά που έπαιζε έδινε το κάτι παραπάνω στην ομάδα, έδινε ρυθμό, έδινε ενέργεια, έβγαζε πολλές φορές το... φίδι από την τρύπα. Επίσης, έκανε μεγάλη προσπάθεια, γιατί του το είχα ζητήσει, να βελτιωθεί στην άμυνα. Ο Κώστας είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί.

Τον πιστεύουμε κι εγώ και η διοίκηση και ο κόσμος. Κι εκείνος θέλει να μείνει. Σε λίγες μέρες πιστεύω θα έχουμε την τελική συμφωνία. Ο ρόλος του ήταν και είναι σημαντικός. Έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ. Έκανε από τις καλύτερες χρονιές του, ίσως την καλύτερη.

Ήταν σίγουρα η πιο σταθερή. Και νομίζω πως η φετινή σεζόν θα είναι η αρχή για να εκτοξευθεί... Ο Κώστας ήταν πάντα εκεί για την ομάδα. Είναι καλό παιδί, καλός χαρακτήρας", σχολίασε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε για το αν ο Σλούκας είναι ο νέος Σπανούλης:

"Καταρχήν ο Σλούκας χρησιμοποιήθηκε φέτος σε αρκετά παιχνίδι μαζί με τον Σπανούλη. Δεν είναι ο επόμενος Σπανούλης. Ο Σλούκας είναι ο Σλούκας και ο Σπανούλης είναι ο Σπανούλης. Παίζουν και οι δύο μαζί, που δεν γινόταν παλιά. Αυτό δείχνει πως η ομάδα έχει πολυφωνία, στηρίζεται σε όλους τους παίκτες και όλοι έχουν ρόλο".