Facebook Pixel Αν γυρίσει κι αυτός, θα τρελαθούν οι Παναθηναϊκοί!
| 2015-06-17 10:15:00

Αν γυρίσει κι αυτός, θα τρελαθούν οι Παναθηναϊκοί!

Αν γυρίσει κι αυτός, θα τρελαθούν οι Παναθηναϊκοί!

Εκτός από τον Νικ Καλάθη, στο "τριφύλλι" φέρονται να προετοιμάζουν ακόμα μία μεγάλη επιστροφή ξένου άσου στο ΟΑΚΑ! Ποιος "παίζεται" να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα; 

Έτοιμος να πραγματοποιήσει μεγάλες μεταγραφές είναι ο Παναθηναϊκός μετά την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος.

Οι Πράσινοι σκοπεύουν να προχωρήσουν σε δυνατές προσθήκες και που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και ήδη έχουν καταθέσει μία μυθική πρόταση στον Νικ Καλάθη για να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας γκαρντ είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων της "τριφυλλιού", ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός πρώην "πράσινος" που απασχολεί. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στον Παναθηναϊκό φέρονται να επιθυμούν την επιστροφή και του Στεφάν Λάσμε!

Ο Γκαμπονέζος άσος αποχώρησε πέρυσι από το "τριφύλλι" για την Αναντόλου Εφές και στο "πράσινο" στρατόπεδο παρουσιάζονται να έχουν στείλει ήδη "μήνυμα" στον παίκτη να γυρίσει στο ΟΑΚΑ!

Η αλήθεια είναι ότι η απώλεια του Λάσμε κάτω από το καλάθι έκανε ...μπαμ φέτος στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και είναι προφανές ότι μετά την απόφαση για παραμονή του Τζέιμς Γκιστ, υπάρχει πρόθεση από τους ανθρώπους της ομάδας να φτιάξουν πάλι το πολύ επιτυχημένο δίδυμο της διετίας 2012-2014 κάτω από τη ρακέτα.

Μία επιστροφή, που αν και εφόσον προχωρήσει, θα προκαλέσει σίγουρα ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, μιας και ο Λάσμε ήταν ένας παίκτης που τα έδινε όλα στο παρκέ και πρόσφερε ουκ ολίγες εντυπωσιακές φάσεις είτε στην άμυνα με τις τάπες του, είτε στην επίθεση με τα φοβερά καρφώματα έχοντας τρομερή συνεργασία με τον Διαμαντίδη.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags