Facebook Pixel Πόσα έδωσε ο Ολυμπιακός στον Σλούκα; Πόόόσα;
| 2015-06-23 22:30:00

Πόσα έδωσε ο Ολυμπιακός στον Σλούκα; Πόόόσα;

Πόσα έδωσε ο Ολυμπιακός στον Σλούκα; Πόόόσα;

Τη στιγμή που ο Σλούκας είχε στα χέρια του "χρυσές" προσφορές από ΠΑΟ και Φενέρ, οι Αγγελόπουλοι έδειξαν ότι δεν ...καιγόταν να τον κρατήσουν με την πρόταση που έκαναν!

Ο Κώστας Σλούκας αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Η μεγάλη οικονομική διαφορά που παρουσιάστηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν ο βασικός λόγος του διαζυγίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η τελευταία πρόταση που κατατέθηκε στον Έλληνα γκαρντ από τους Ερυθρόλευκους στο χθεσινό ραντεβού, μιας και η σημερινή προγραμματισμένη συνάντηση δεν έγινε ποτέ, αφορούσε συμβόλαιο δύο χρόνων με συνολικές απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ (750.000 ευρώ ετησίως).

Την ίδια στιγμή, άλλες πηγές λένε ότι η τελική πρόταση από τον Ολυμπιακό αφορούσε τριετές συμβόλαιο με 2 εκατομμύρια ευρώ συνολικές αποδοχές (περίπου 650.000 ευρώ το χρόνο).

Ό,τι και να ισχύει, πάντως, αυτό που προκύπτει είναι ότι η πρόταση των Ερυθρολεύκων ήταν πολύ μικρότερη (κατά 250.000 ευρώ τουλάχιστον ετησίως) από αυτές των Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσέ, που αφορούσαν 1 εκατομμύριο ετήσιες απολαβές.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν έδειξαν, δηλαδή, διάθεση να προσεγγίσουν τις προτάσεις που είχε στα χέρια του ο Έλληνας άσος και στην ουσία φανέρωσαν με την τελική προσφορά που έκαναν ότι δεν …καίγονταν κιόλας για να κρατήσουν τον παίκτη.

Γιατί με βάση τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, θα περίμενε κανείς από τους αδερφούς Αγγελόπουλους να κάνουν μία καλύτερη πρόταση, προκειμένου να δείξουν και εμπράκτως στον Σλούκα ότι σκοπεύουν τη νέα σεζόν να του δώσουν έναν πιο ηγετικό ρόλο, όπως είχε ζητήσει ο παίκτης για να παραμείνει στην ομάδα.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags