Facebook Pixel Αποκάλυψη Ιτούδη για Χάινς και Σλούκα!
| 2015-06-26 23:18:00

Αποκάλυψη Ιτούδη για Χάινς και Σλούκα!

Αποκάλυψη Ιτούδη για Χάινς και Σλούκα!

Διαβάστε τι είπε ο κόουτς του ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους δύο παίκτες που το τελευταίο διάστημα απασχόλησαν (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) την επικαιρότητα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Χάινς ουδέποτε σκέφτηκε να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ, ενώ για τον Σούκα (χωρίς πολλά – πολλά) ανέφερε ότι δεν έγινε καμία πρόταση από τους Ρώσους...

Αναλυτικά όσα είπε στο Euroleague Greece:
 

Πριν φύγει ο Ιούνιος, η ΤΣΣΚΑ έχει υπογράψει επεκτάσεις συμβολαίων με τους Τζάκσον και Χάινς και συμβόλαιο με τον Κουρμπανόφ, ενώ ο Κιριλένκο ανακοίνωσε νωρίς νωρίς πως κρεμά τη φανέλα του.

“Πρώτα από όλα, ψάχνουμε να αντικαταστήσουμε τον Καούν. Αυτή είναι η προτεραιότητα μας. Μας είχε πει από πέρυσι πως αυτή επρόκειτο να είναι η τελευταία του χρονιά. Ήταν απόφαση που είχε παρθεί οικογενειακά. Είναι πολύ σοβαρό παιδί. Η σύζυγος του είναι έγκυος, είναι Αμερικάνα και θέλει να πάει στην πατρίδα της. Μας είπε λοιπόν, ο Σάσα ότι θέλει και να δοκιμάσει στο ΝΒΑ”.

Η αγορά των ψηλών πάντα ήταν ιδιαίτερη, αλλά φέτος δείχνει... να είναι ακόμα χειρότερη.

“Η αλήθεια είναι πως είναι πάντα ιδιαίτερη και για αυτό ένα από τα βασικότερα μελήματα μας είναι να βρούμε σέντερ. Προφανώς, θα μας πάρει λίγο χρόνο. Θα ήθελα να είμαστε έτοιμοι... χθες. Αλλά αυτό είναι δύσκολο. Συνολικά, αναζητούμε τρεις παίκτες και ελπίζω ότι θα κάνουμε τις σωστές κινήσεις”.

Πάμε λοιπόν, σε αυτούς που έμειναν. Ο Τζάκσον φέτος ήταν άλλος παίκτης και σε ευχαρίστησε για αυτήν την ευκαιρία

“Ήταν ξεκάθαρο πως ήταν διαφορετικός παίκτης. Και ο ίδιος το λέει σε εμάς, και εμείς το λέμε. Θεωρώ κατ' αρχάς ότι είναι παίκτης που μας δίνει ενέργεια, εμπειρία, καλό χειρισμό μπάλας, πίεση στην μπάλα σε όλο το γήπεδο, είναι πολύ εργατικός και έχει πάντα κίνητρο”.

Προηγήθηκε ο Χάινς, για τον οποίον κυκλοφόρησαν πληροφορίες πως είχε και άλλες προτάσεις

“Επίσης ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να παραμείνει. Δίνει ενέργεια, είναι πολύ δουλευταράς. Μπορεί να είναι undersized, αλλά πολλές φορές είναι μεγαλύτερος σε κορμοστασιά από άλλους που έχουν πάνω τους περισσότερα εκατοστά. Είναι πολύτιμη προσθήκη”.

Η απόφαση του Ουίμς να κάνει χρήση του NBA out δεν εξέπληξε κανέναν “αφού επίσης, ήταν κάτι που γνωρίζαμε. Ήμασταν δηλαδή, ενήμεροι καιρό”.

Και τώρα πρέπει να βρείτε αντικαταστάτη και του Ουίμς, τη στιγμή που η ΤΣΣΚΑ παραδοσιακά ανήκει στην κατηγορία ομάδων που... κατά τας γραφάς θέλουν τους πάντες (γιατί μπορούν να πληρώσουν τους πάντες)

“Δεν είναι θέμα μόνο του ότι έχεις να πληρώσεις. Το πρώτιστο μέλημα μας είναι να κάνουμε σωστή δουλειά. Και σε αυτήν την κατηγορία, μαζί με την ΤΣΣΚΑ είναι φέτος οι Ρεάλ, η Εφές, η Φενέρ, η Μπαρτσελόνα. Ομολογουμένως, υπάρχει ανταγωνισμός. Θα έλεγα ότι είναι οι πρώτες φορές που οι ίδιες ομάδες διεκδικούν τους ίδιους παίκτες.

Θα ήθελες να πεις κάποιο χαρακτηριστικό όνομα;

“Αυτά που γράφονται πιστεύω πως φτάνουν”.

Επειδή μίλησες για όσα γράφονται, γράφτηκε και ότι υπήρχε περίπτωση εξόδου του Τεόντοσιτς.

“Η απάντηση μας είναι... στο ρόστερ. Σε αυτούς που έμειναν στην ομάδα. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω”.

Επίσης, συνέδεσαν την ΤΣΣΚΑ και με τον Σλούκα

“Δεν κάναμε πρόταση σε αυτόν τον παίκτη”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags