Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες, μετά από την πρόταση που κατέθεσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα.

Μία πρόταση που ανανεώθηκε από τους "πράσινους" με περισσότερα χρήματα και προκάλεσε νέο κύμα συζητήσεων για το ειλικρινές ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Έλληνα άσο.

Με τον Σκύλο να μαθαίνει ότι ένας από τους λόγους, ο κύριος, που δεν προχώρησε η μεταγραφή του Σλούκα στο "τριφύλλι", ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς!

Τι εννοούμε; Στην επαφή που είχε η πλευρά του Έλληνα γκαρντ με τους "πράσινους", τέθηκε μοιραία το θέμα που απασχολεί πολύ τον Κώστα: Ποιος θα είναι ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα!

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Παναθηναϊκού ναι μεν πίστευαν πολύ στην αξία του Σλούκα και τον ήθελαν στην ομάδα, αλλά δεν μπορούσαν να του απαντήσουν σαν διοίκηση για τον ρόλο του στην 5άδα των "πράσινων"!

Αυτό έπρεπε να το κάνει ο προπονητής της ομάδας και εκείνη την περίοδο, δεν υπήρχε προπονητής στον Παναθηναϊκό!

"Ποιος είναι ο προπονητής σας, για να συζητήσω μαζί του τον ρόλο", φαίνεται ότι ήταν το μήνυμα από την πλευρά του Σλούκα, καθώς ακόμα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν είχε υπογράψει με τον Παναθηναϊκό...

Θε πει κάποιος, τι κατάφερε ο Έλληνας άσος με αυτή την κίνηση, καθώς ακόμα δεν έχει υπογράψει πουθενά, ενώ τελικά ο Παναθηναϊκός τώρα έχει προπονητή.

Μα ο Σκύλος γράφει, απλώς, τι έγινε εκείνες τις ημέρες και όχι πώς διαμορφώθηκαν τα δεδομένα από τότε και μετά...

Και το δεδομένο είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε συμφωνήσει ακόμα τότε με τον Τζόρτζεβιτς, με αποτέλεσμα να χάσει τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν να μιλήσει με τον Σλούκα...

Κατά μία έννοια, δηλαδή, ο Τζόρτζεβιτς (και το γεγονός ότι δεν είχε συμφωνήσει, ακόμα, επίσημα με τον Παναθηναϊκό τότε) "έκοψε" τον Σλούκα από τον Παναθηναϊκό...