Facebook Pixel ΕΚΤΑΚΤΟ: Σκάει η μπόμπα του Γιαννακόπουλου!
| 2015-07-11 10:10:00

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σκάει η μπόμπα του Γιαννακόπουλου!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σκάει η μπόμπα του Γιαννακόπουλου!

Από ώρα σε ώρα είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί μεταγραφή από ΝΒΑ, που κάνει... ΜΠΑΜ!

Από την πρώτη στιγμή που ο Παναθηναϊκός βρέθηκε, φέτος, στα σχοινιά από τον Ολυμπιακό, όταν έχασε το πρωτάθλημα δηλαδή, έχουμε γράψει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πάρει αποφάσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της ομάδας!

Έχει αποφασίσει να βάλει βαθιά, πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να γεμίσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού με παικταράδες, που απλώς δεν θα νικιούνται!

Και φαίνεται ότι ένας από αυτούς μπορεί να είναι ο Νικ Καλάθης, καθώς γίνεται όλο και περισσότερο αντιληπτό ότι δύσκολα θα συνεχίσει στο ΝΒΑ!

Σύμφωνα με εξελίξεις από την άλλη άκρη του Ατλαντικού τα χαράματα του Σαββάτου, οι Ντάλας Μάβερικς (η μοναδική ομάδα από την οποία περίμενε πρόταση ο Καλάθης) απέκτησαν για βασικό πλέι μέικερ τον Ντερόν Ουίλιαμς!

Αυτό σε συνδιασμό ότι και η νυν ομάδα, Μέμφις Γκρίζλς, έχουν ήδη κλείσει τους παίκτες στη θέση του, αναγκάζουν ουσιαστικά τον Έλληνα άσο να κοιτάξει προς την Ευρώπη!

Αυτό γράφουν και στην Αμερική, αυτό ισχύει εδώ και πολύ καιρό άλλωστε σαν ρεπορτάζ και στην Ελλάδα!

Η πρόταση του Παναθηναϊκού για συμβόλαιο 2+1 είναι υπαρκτή, αλλά έχει μία μικρή διαφοροποίηση σε σχέση με πέρσι: Οι "πράσινοι" έχουν ζητήσει στον Καλάθη να αποφασίσει μέχρι το βράδυ της Κυριακής αν την αποδέχεται ή όχι!

Για αυτό γράφουμε ότι είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες από τον Παναθηναϊκό!

Στην Αμερική υποστηρίζουν ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να έρθει στην Ευρώπη και εδώ, ξέρουν καλά όλοι, ότι αν επιστρέψει θα είναι για τον Παναθηναϊκό...

Ίσως, βέβαια, επιμείνει στο ΝΒΑ, μήπως και βρει μία καλή πρόταση εκεί, έστω λίγο αργότερα... Ο Τύπος στις ΗΠΑ, πάντως, αναφέρει ότι το βλέμμα του Έλληνα άσου, έχει στραφεί πλέον στην Ευρώπη... 

** ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Γιατί "τρελάθηκε" με Πράνιτς ο Αναστασίου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags