Facebook Pixel «Ξεχνάει» Λάσμε και κλείνει τον...
| 2015-07-20 21:39:00

«Ξεχνάει» Λάσμε και κλείνει τον...

«Ξεχνάει» Λάσμε και κλείνει τον...

Διαβάστε για ποιους λόγους ο Γκαμπονέζος δεν θα έρθει στο Τριφύλλι (δεν είναι μόνο τα λεφτά), αλλά και ποιος είναι έτοιμος να φορέσει τα πράσινα.

Οριστικά παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η περίπτωση του Στέφαν Λάσμε, καθώς στο Τριφύλλι αποφάσισαν να μην ασχοληθούν άλλο μαζί του, ενώ και ο ίδιος είναι έτοιμος να υπογράψει σε άλλον σύλλογο (διαβάστε σε ποια ομάδα ΕΔΩ).

Ο Γκαμπονέζος είχε δείξει στις πρώτες συζητήσεις με τους Πράσινους πρόθυμος να γυρίσει και πάλι στο ΟΑΚΑ, ωστόσο η οικονομική διαφορά ήταν μεγάλη και δύσκολα θα καλυπτόταν. Την ίδια ώρα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν έδειχνε πολύ... ζεστός για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς είχε αντιρρήσεις για την ηλικία του Λάσμε, ενώ πιστεύει πως με το συγκεκριμένο κασέ μπορεί να βρει καλύτερο παίκτη για να πλαισιώνει τον Ραντούλιτσα στην ρακέτα.

Στο Τριφύλλι μάλιστα φαίνεται πως έχουν έτοιμο και τον ...αντι-Λάσμε, καθώς τις τελευταίες ώρες έχει φουντώσει η φημολογία για τον Άλεξ Τάιους. Η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν δύσκολη λόγω των χρημάτων που ζήταγε ο 27χρονος άσος (περίπου 800.000 ευρώ), ωστόσο πλέον έχει κατεβάσει σημαντικά τις απαιτήσεις και όλα είναι πιθανά.

Θυμίζουμε πάντως πως ο Τάιους έδωσε πριν από λίγες μέρες στην Μακάμπι 150.000 ευρώ για να αποκτήσει την ελευθερία του....

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags