Μπορεί το ρόστερ του Ολυμπιακού να θεωρείται πλήρες, αλλά οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν την πρόθεση να ενισχύσουν παραπάνω την ομάδα, αν πρόκειται για κάποιον παίκτη που δεδομένα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει το επίπεδο του συλλόγου.

Αυτός ο παίκτης, λοιπόν, φέρεται ότι έχει βρεθεί και οι φήμες περί μεταγραφής του στην ομάδα του Πειραιά, φούντωσαν (και) από τον ίδιο, μέσω μίας μεταμεσονύχτιας ανάρτησής του στο Instagram που προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς των Ερυθρολεύκων.

Ο λόγος για τον Κώστα Παπανικολάου που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς στον τελικό του Λονδίνου με τον Ολυμπιακό και τη σημείωση: "Δεν ξεχνάω ποτέ από πού ξεκίνησε το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα".

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν το συγκεκριμένο ποστάρισμα του διεθνούς άσου, ενώ τις τελευταίες μέρες έχει γραφτεί από πολλούς το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Λιμάνι. Πιθανώς ο παίκτης να ήθελε να προετοιμάσει το έδαφος για τη μεγάλη επιστροφή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με την ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Από την περασμένη Τρίτη, άλλωστε, ο SportDog σάς έχει ενημερώσει για την επιθυμία τόσο των Αγγελόπουλων, όσο και του "Παπ", να γίνει η μεταγραφή, αν και εφόσον δεν προκύψει κάποια ικανοποιητική πρόταση από το NBA.