Facebook Pixel Θα γυρίσει ο Βασιλειάδης στον ΠΑΟΚ;
| 2015-08-18 23:27:00

Θα γυρίσει ο Βασιλειάδης στον ΠΑΟΚ;

Θα γυρίσει ο Βασιλειάδης στον ΠΑΟΚ;

Με την προσδοκία της εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το σενάριο της επιστροφής του Κώστα Βασιλειάδη στην αγαπημένη του ομάδα, «φούντωσε»

Σε αυτό έβαλε και ο ίδιος το… χεράκι του, αφού έψαχνε μέσω facebook να μάθει… ρώσικα και δεν έχει κρύψει όλο αυτό τον καιρό, πως αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, ότι θέλει να ξαναφορέσει τα ασπρόμαυρα.

Η διάθεση είναι δεδομένη και από τις δύο πλευρές και αυτό δεν αμφισβητείται. Και ο ίδιος ο Βασιλειάδης το σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και φυσικά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δε θα μπορούσαν να μην είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να έχουν ξανά στην ομάδα, το φυσικό αρχηγό της.

Από όλες τις πλευρές, πάντως, διαψεύδονται κατηγορηματικά τα περί συμφωνίας, ενώ ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει στο Βασιλειάδη τα οικονομικά δεδομένα.

Ο έμπειρος γκαρντ, τα γνωρίζει και αν πάρει την απόφαση να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, φυσικά και δε θα έχει να κάνει με το οικονομικό.

Τα οικονομικά είναι γνωστά, ο ΠΑΟΚ δεν έχει τα χρήματα για να πλησιάσει τα συμβόλαια που είχε ο Βασιλειάδης όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο ο ίδιος το σκέφτεται πολύ σοβαρά, ακόμα και με αυτά τα δεδομένα, να επιστρέψει.

Η όποια απόφαση, είναι καθαρά δική του και εννοείται ότι μια πιθανή επιστροφή θα είναι μια πολύ μεγάλη «ένεση» για τον ΠΑΟΚ. Τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά μια τέτοια κίνηση θα δώσει και ένα παραπάνω κίνητρο στον κόσμο να πάει στο Παλατάκι τη νέα σεζόν. Και φυσικά, να αυξήσει τα (μειωμένα τουλάχιστον σε αυτή τη φάση) έσοδα στην ΚΑΕ.

Τον τελευταίο καιρό, ο Βασιλειάδης εμφανίζεται στο Παλατάκι και κάνει τις προπονήσεις του, προκειμένου να μείνει σε καλό αγωνιστικό επίπεδο και είναι προφανές ότι σταθμίζει τις επιλογές του.

Την οριστική απόφαση, όμως, θα την πάρει ο ίδιος, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω δεδομένα και φυσικά, τη δική του διάθεση… 

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags