Facebook Pixel "Είμαι έτοιμος να ηγηθώ του Παναθηναϊκού"
| 2015-08-24 20:52:00

"Είμαι έτοιμος να ηγηθώ του Παναθηναϊκού"

"Είμαι έτοιμος να ηγηθώ του Παναθηναϊκού"

Παρότι αυτή την περίοδο ακολουθεί την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Ευρωμπάσκετ, ο Νικ Καλάθης βρέθηκε κανονικά στο ΟΑΚΑ για την πρώτη προπόνηση Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την επιστροφή του και έτοιμος να αναλάβει το νέο του ρόλο στην ομάδα.

Ο Καλάθης συγκεκριμένα μίλησε:
Για την επιστροφή του:
«Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη της Ευρώπης γι’ αυτό και ήρθα πίσω. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ. Νομίζω θα έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Είμαι έτοιμος να ηγηθώ του Παναθηναϊκού. Να πάρω ένα μεγάλο ρόλο. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα χρονιά και τα υπόλοιπα χρόνια που έρχονται. Είναι μεγάλη χαρά που επέστρεψα».
Για την ομάδα και τον Τζόρτζεβιτς: «Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Ο κόουτς είναι αυτός που αποφασίζει, μάς ξέρει όλους και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι πολύ καλό για μένα που ο προπονητής μου ήταν γκαρντ, ξέρει πώς αισθανόμαστε εμείς και μπορεί να μου μάθει πολλά πράγματα Έχει τεράστια εμπειρία».
Για τους στόχους: «Οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί. Ό,τι έγινε πέρσι έγινε, φέτος είναι καινούρια χρονιά, με νέα μεγάλα πρόσωπα και θα πάμε πολύ καλά».
Για τον Διαμαντίδη: «Δεν πιστεύω ότι αυτή είναι η τελευταία του χρονιά. Έχει χρόνια μπροστά του. Θα τον χειριστούμε κατάλληλα και θα συνεχίσει και τα υπόλοιπα χρόνια. Είναι ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης. Έχει πολλά να μάθει σε όλους μας και στα νέα παιδιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags