Facebook Pixel Δείτε τις αντιδράσεις των διεθνών της Εθνικής μπάσκετ στις ευχές του κόσμου (BINTEO)
| 2015-09-07 17:14:00

Δείτε τις αντιδράσεις των διεθνών της Εθνικής μπάσκετ στις ευχές του κόσμου (BINTEO)

Δείτε τις αντιδράσεις των διεθνών της Εθνικής μπάσκετ στις ευχές του κόσμου (BINTEO)

Διαγωνισμός της AEGEAN μετατρέπει τους πόντους της Εθνικής σε μίλια και χαρίζει μοναδικά ταξίδια ή υπηρεσίες στον κόσμο που στέκεται δίπλα στην ομάδα!

Η εθνική μας ομάδα αναχώρησε για το Ζάγκρεμπ με τις ευχές όλων των Ελλήνων για «Καλή επιτυχία», με μερικές από αυτές να αποτυπώνονται σε ένα μοναδικό video από την AEGEAN. Το video αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους διεθνείς μας και τον προπονητή Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος –μεταξύ άλλων- δήλωσε: «Σίγουρα έχουμε στο μυαλό και στην κάρδια μας να σας κάνουμε υπερήφανους».

Δείτε παρακάτω την Εθνική μας να απογειώνεται για το Ζάγκρεμπ παρέα με τις ευχές φιλάθλων όλων των ηλικιών, καθώς και αποκλειστικές δηλώσεις των Β. Σπανούλη, Ν. Ζήση, Γ. Μπουρούση και Φ. Κατσικάρη.
 

Οι ευχές του αποχαιρετιστήριου video για την Εθνική ήταν μόνο η αρχή, καθώς η AEGEAΝ, υπερήφανος υποστηρικτής και ο Αποκλειστικός Αερομεταφορέας όλων των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης, με αφορμή το Eurobasket 2015, διοργανώνει διαγωνισμό και καλεί όλους να στείλουν τις ευχές τους στην Εθνική μας Ομάδα, χρησιμοποιώντας το hashtag #kontastinethniki. H AEGEAN θα μετατρέψει κάθε πόντο που πετυχαίνει η Εθνική μας, σε Miles + Bonus μίλια τα οποία θα δοθούν μετά από κλήρωση σε 10 τυχερούς.

Στείλε και εσύ την ευχή σου στα social media με #KontaStinEthniki και πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της AEGEAΝ!

H Εθνική μας γίνεται ακόμη πιο δυνατή όταν σας έχει δίπλα της!
Καλή Επιτυχία Ελλάδα!

Ακολουθήστε την πορεία της Εθνικής μας μαζί με την AEGEAN:
http://kontastinethniki.aegeanair.com/
https://www.facebook.com/aegeanairlines
https://instagram.com/aegeanairlines/
https://twitter.com/aegeanairlines
https://www.youtube.com/user/aegeanairlinesvideo


 
 

Δείτε τι έκπληξη ετοίμασε η Aegean για τους παίκτες της Εθνικής μας λίγο πριν απογειωθούν για Ζάγκρεμπ. Φαίνεται ότι οι ... Posted by Aegean Airlines on Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags