Facebook Pixel Όμιλος της Ελλάδας: Τρίτη η Σλοβενία, σπίτι οι Σκοπιανοί
| 2015-09-10 18:10:00

Όμιλος της Ελλάδας: Τρίτη η Σλοβενία, σπίτι οι Σκοπιανοί

Όμιλος της Ελλάδας: Τρίτη η Σλοβενία, σπίτι οι Σκοπιανοί

Η Σλοβενία επιβλήθηκε των Σκοπίων με 62-51, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, και τερμάτισε στην τρίτη θέση του Γ΄Ομίλου και οι τυπικά φιλοξενούμενοι, έμειναν εκτός συνέχειας.

Οι Σλοβένοι έχτισαν πάνω στη μεγάλη διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου, άντεξαν στην αντεπίθεση και την πίεση των Σκοπιανών και πανηγύρισαν το θετικό αποτέλεσμα και αναμένει τον αντίπαλο τους που θα είναι η Λετονία ή η Λιθουανία.

Τα Σκόπια ξεκίνησαν τον αγώνα με πολύ άσχημα ποσοστά αστοχώντας σε απανωτά τρίποντα, πάνω στα οποία στηρίζεται όλο το παιχνίδι τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πατήσουν πόδι οι Σλοβένοι, οι οποίοι καθοδηγούμενοι από τον εξαιρετικό Όμιτς (10π. στην πρώτη περίοδο) σημείωσαν 24 πόντους και δέχτηκαν μόλις 10, στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα.

Η εικόνα άλλαξε στη δεύτερη περίοδο. Η αστοχία των Σκοπιανών από μακρινή απόσταση συνεχίστηκε αλλά άρχισαν να βρίσκουν τρόπο να σκοράρουν από μέση και κοντινή απόσταση και εκμεταλλεύτηκαν τα κενά διαστήματα της Σλοβενίας, τρέχοντας επιμέρους 14-7, που τους έθεσε σε απόσταση 7 πόντων (31-24) στο τέλος του πρώτου μέρους.

Δεκάλεπτα: 24-10, 31-24, 52-41, 62-51.

Σλοβενία (Ζντοβτς): Γιοκσίμοβιτς 5, Ρούπνικ, Πρέπελιτς 7, Μπλάζιτς 6, Νίκολιτς, Ντράγκιτς 20, Ζούπαν, Μπάλαζιτς 6, Όμιτς 14 (11 ριμπ.), Κλόμπουτσαρ 4, Σλόκαρ.

ΠΓΔΜ (Σρμπινόφσκι): Ιλιέφσκι 15, Σοκόλοφ 2, Κοστόσκι 1, Ντ. Στογιανόφσκι 8, Σιμονόφσκι 5, Τραϊκόφσκι 6, Γκιουρόφσκι, Χέντριξ 4, Σαμαρτζίσκι 10.


Πηγή: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags