Facebook Pixel Η πιο απαράδεκτη ενέργεια του Μπουρούση!
| 2015-09-11 23:24:00

Η πιο απαράδεκτη ενέργεια του Μπουρούση!

Η πιο απαράδεκτη ενέργεια του Μπουρούση!

Ελάχιστοι θα θυμούνται μία ενέργεια του διεθνούς σέντερ που είχε αμαυρώσει όσο τίποτα αλλο την καριέρα του. Τι έχει κάνει σε ποιον και γιατί μας ήρθε στο μυαλό; Δείτε βίντεο!

Το Σάββατο το μεσημέρι, στις 15.30, η Εθνική Ελλάδας δίνει το πιο σημαντικό της παιχνίδι (μέχρι το επόμενο με την Ισπανία...) για τους «16» του Ευρωμπάσκετ, κόντρα στο Βέλγιο. Μία ομάδα που σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο, ωστόσο δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε.

Στους Βέλγους βρίσκεται ο γνωστός από τον Ολυμπιακό, Ματ Λοτζέσκι, αλλά και ο... γνωστός του Γιάννη Μπουρούση, Αξέλ Ερβέλ, με τον οποίο είχε ένα σοβαρό επεισόδιο πριν από μερικά χρόνια!

Στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκα της περιόδου 2007-08 και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, ο «Μπούρου» είχε αρπαχθεί με τον Ερβέλ και όταν δεν τον έβλεπαν οι διαιτητές, τον πλησίασε και σχεδόν εξ επαφής έφτυσε μέσα στο αφτί του!!

Πρόκειται για ένα περιστατικό που σίγουρα θα ήθελε να έχει... σβήσει από τη μνήμη του ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια την ηθική του και φυσικά την αξία του μέσα στα παρκέ. Ελπίζουμε ο Ερβέλ να μην το κρατάει... μανιάτικο.
 

 


 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκάει το τρελό deal - Νέα δύναμη στη Super League!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags