Facebook Pixel Στις λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ από Ερυθρό Αστέρα
| 2015-09-12 22:20:00

Στις λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ από Ερυθρό Αστέρα

Στις λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ από Ερυθρό Αστέρα

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι σε μια ομάδα Ευρωλίγκα, όπως ο Ερυθρός Αστέρας και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 72-70 από τους Σέρβους, στην πρώτη μέρα του φιλικού τουρνουά στο Κράλιεβο.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό του στην αρχή και ουσιαστικά το κατάφερε, κυρίως με τις επιλογές του Τέπιτς στην επίθεση και απειλώντας από την περιφέρεια του, έκλεισε την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με 17-18.

Οι Σέρβοι του Ερυθρού Αστέρα, μπήκαν πιο καλά στη δεύτερη περίοδο και πιο συγκεντρωμένα, «ακούμπησαν» τη μπάλα στη ρακέτα του ΠΑΟΚ, αφού είχαν το πλεονέκτημα και έφτασε μέχρι το +6 (26-20) με τους παίκτες του Μαρκόπουλου πάντως να μειώνουν αμέσως σε 32-31 με καλάθι του Κακαρούδη, ο οποίος επέστρεψε έστω και σε φιλικό παιχνίδι, για πρώτη φορά, μετά τον περσινό, σοβαρό τραυματισμό του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει λύσεις στην επίθεση από τον Βασιλειάδη, ωστόσο ένα «μπλακ-άουτ» στο τέλος της 3ης περιόδου στο -10 (56-46), με τον Ερυθρό Αστέρα στο ίδιο διάστημα να έχει επιβάλλει πλήρως το ρυθμό του.

Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ ξαναμπήκε στο παιχνίδι αφού μείωσε με καλάθι-φάουλ του Τέπιτς σε 60-58 και ως το τέλος ο αγώνας είχε τα χαρακτηριστικά ντέρμπι, με τον Ερυθρό Αστέρα να βρίσκεται μπροστά στο σκορ και τον ΠΑΟΚ με τον Βασιλειάδη αλλά και τον Μάρκοβιτς (που τελείωσε την αναμέτρηση με 3/7 τρίποντα!) να ακολουθεί.

Ο Βασιλειάδης έβαλε ένα μεγάλο σουτ για να μειώσει στον πόντο (70-69) 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και έτσι ο Ερυθρός Αστέρας, νίκησε τελικά με 72-70

Οι 16 πόντοι του Μάρκοβιτς έχουν ένα ενδιαφέρον, αλλά ο Σέρβος βρήκε περισσότερο βαριά κορμιά απέναντι του και απείλησε και έξω από τη ρακέτα, ενώ ο Βασιλειάδης είχε ηγετική εμφάνιση με τους 18 πόντους που σημείωσε, όντας ο πρώτος σκόρερ του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε χωρίς να έχει αποκτήσει το βασικό του σέντερ και ψάχνοντας λύσεις στο «1» μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα και ουσιαστικά έχασε το παιχνίδι σε μια επίθεση . Ηταν ανταγωνιστικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ο Σούλης Μαρκόπουλος με τους συνεργάτες του, έχουν να κρατήσουν αρκετά θετικά, αλλά και τις αδυναμίες ξανά μέσα στη ρακέτα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-18, 34-31, 56-46, 72-70

Ερυθρός Αστέρας: Ρέμπιτς 4, Ντάνγκουμπιτς 8(2), Μίτροβιτς 3, Λάζιτς 4, Γιόβιτς 10, Σχορτσανίτης 9, Άπιτς, Τέγιτς 5, Νάστιτς 12, Σίμανιτς 2, Γκούνταριτς 2, Τόμπσον 13(1)

ΠΑΟΚ: Ντούβνιακ 9(3), Τέπιτς 9, Λιάπης, Βασιλειάδης 18(2), Κακαρούδης 2, Τσόχλας 3(1), Δέδας 3(1), Μαργαρίτης 8(2), Κώττας 2, Μάρκοβιτς 16(3)

Πηγή: paok24.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags