Facebook Pixel Η απάντηση του Γιαννάκη για την Εθνική!
| 2015-09-19 17:20:00

Η απάντηση του Γιαννάκη για την Εθνική!

Η απάντηση του Γιαννάκη για την Εθνική!

Φούντωσαν τα τελευταία 24ωρα οι φήμες περί επιστροφής του «Δράκου» στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Μέχρι και πρωτοσέλιδο είχαμε σήμερα. Τι λέει ο ίδιος;

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το Ευρωμπάσκετ, κυκλοφόρησαν τα πρώτα σενάρια για αλλαγή προπονητή, καθώς το συμβόλαιο του Φώτη Κατσικάρη, έληξε αυτόματα με το τέλος της Εθνικής στην διοργάνωση.

Η ΕΟΚ πάντως ακόμα δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση και δεν πρόκειται να το κάνει άμεσα, καθώς θέλει χρόνο να σκεφτεί και να συζητήσει με τον κόουτς, πριν αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει μαζί του ή θα φέρει κάποιον άλλον.

Παρόλα αυτά, εδώ και μέρες κυκλοφορεί το σενάριο για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ενώ σήμερα η έγκυρη εφημερίδα «Goal» χτύπησε στην πρώτη της σελίδα, τις πληροφορίες πως από την Ομοσπονδία προκρίνουν την επιλογή του «Δράκου» για την Εθνική.

Ο ίδιος ο Γιαννάκης πάντως, που βρίσκεται στην Γαλλία καθώς σχολιάζει τα ματς για τον ΟΤΕ
TV, όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα από τους δημοσιογράφους που είναι στο Λιλ και δήλωσε άγνοια.

Μάλιστα, τόνισε πως δεν ξέρει κάτι και ανέφερε πως αν υπήρχε όντως θέμα, κάποιος θα τον είχε ενημερώσει μέσα από την ΕΟΚ. Επίσης, σχολίασε πως δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να γίνονται τέτοιες συζητήσεις, καθώς η ομάδα έχει προπονητή (εννοεί τον Κατσικάρη) και δεν είναι σωστό για τον ίδιο και για τα παιδιά που έπαιζαν στην διοργάνωση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέμα για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ: Μία πώληση, δύο μεταγραφές και δύο ...επιστροφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags