Facebook Pixel Δεν μπορούν τα παλληκάρια...
| 2015-09-23 20:07:00

Δεν μπορούν τα παλληκάρια...

Δεν μπορούν τα παλληκάρια...

Ο Πανθρακικός πήρε το πρώτο του βαθμό με το 0-0 κόντρα στην Καλλονή σε ένα κάκιστο ματς, με ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει καμία από τις δυο ομάδες ικανοποιημένες...

Στο ντεμπούτο λοιπόν του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να του χαρίσουν τη νίκη, με την Καλλονή πάντως να παραμένει κι αυτή σε δυσχερή θέση, αγνοώντας επίσης τη νίκη. Δεν υπάρχει κάτι σημαντικό να γραφτεί για το ματς με τις τελικές συνολικά να είναι 11 και την Καλλονή να έχει μόλις δύο... Κακό ματς και κακό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες.

Ήθελαν, δεν μπορούσαν

Χαμηλός ήταν ο ρυθμός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα τον Χογκ, πλην ίσως ενός καλού σουτ του Χαβίτο στο 5`. Τα πολλά λάθη κυριάρχησαν στη συνέχεια, ιδίως εκ μέρους της Καλλονής, με την ομάδα της Λέσβου πάντως να "αγγίζει" το γκολ στο 31`. Από λάθος του Σερφά, η μπάλα κατέληξε στον Μανούσο, ο οποίος βρήκε τον Ελλακόπουλο που σούταρε με τον Αθανασιάδη να αποκρούει. Ως το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, πλην μιας... υποψίας ευκαιρίας στο 39` με τον Χογκ να διώχνει με δυσκολία τη σέντρα σουτ του Μεχία. Κακό ματς σε γενικές γραμμές, με τον Πανθρακικό να παραμένει "άσφαιρος".

"Χ"άλια...

Χωρίς αλλαγές μπήκαν οι δυο ομάδες στο β` μέρος και στο 51` ο Τσαμπούρης παραλίγο να βάλει αυτογκόλ με κεφαλιά, με την μπάλα τελικά να περνάει άουτ! Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε οτι αυτή ήταν ίσως η καλύτερη φάση, αφού παρά τις αλλαγές των δύο τεχνικών δεν άλλαξε τίποτα ουσιαστικά... Ο Πανθρακικός προσπάθησε να πιέσει για το γκολ στο τελευταίο 10λεπτο χωρίς αποτέλεσμα όμως με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags