Facebook Pixel Φοβερή δήλωση του Πρίντεζη για Παναθηναϊκό!
| 2015-10-09 00:15:00

Φοβερή δήλωση του Πρίντεζη για Παναθηναϊκό!

Φοβερή δήλωση του Πρίντεζη για Παναθηναϊκό!

Πήρατε χαμπάρι την ατάκα που πέταξε ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, για τη νίκη του αιωνίου αντιπάλου μέσα στο ΣΕΦ; Διαβάστε τι είπε και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας! 

Το σύνθημα για να δούμε επιτέλους καλό μπάσκετ, χωρίς ανούσιες κόντρες και παιχνίδι μόνο μέσα στο παρκέ, έδωσε ο Γιώργος Πρίντεζης, λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΣΕΦ για το Κύπελλο, το οποίο βρήκε τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας άσος, που με 19 πόντους ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, δεν έψαξε για δικαιολογίες, ούτε κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και δε δίστασε, μάλιστα, να δώσει συγχαρητήρια στον αιώνιο αντίπαλο!

"Κακά τα ψέματα, δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Μόνο όταν καταλαβαίνεις την ανωτερότητα του αντιπάλου γίνεσαι καλύτερος. Κάθε ήττα από τον Παναθηναϊκό είναι άσχημη. Δεν είχαμε ρυθμό στην άμυνα και ήμασταν διστακτικοί στην επίθεση. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Έχουμε χρόνο μπροστά μας να διορθώσουμε πολλά κομμάτια. Τρέχαμε να καλύψουμε το νεκρό μας διάστημα", ανέφερε στην κάμερα της NOVA ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ.

Αξίζουν, βεβαίως, πολλά μπράβο στον Πρίντεζη γι΄ αυτή τη δήλωση και ελπίζουμε να δούμε ανάλογες τοποθετήσεις και από τους άλλους παίκτες των δύο ομάδων, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα στις επόμενες μάχες που θα δώσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Μόνο αυτοί, οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, δηλαδή, μπορούν να πάνε μπροστά το μπάσκετ και να το απαλλάξουν επιτέλους από τους κάφρους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η διαφορά του Διαμαντίδη από τον Σπανούλη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags