Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα μπάσκετ, καθώς είδαμε ένα πολύ ωραίο ντέρμπι από τα παλιά στο Άρης - Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να παίρνουν τελικά πολύ δύσκολα τη νίκη. Ωστόσο, ωραίο θέαμα δεν είδαμε μόνο στο παρκέ από τους παίκτες των δύο ομάδων, αφού ρεσιτάλ έδωσε και ο κόσμος των Κίτρινων.

Μάλιστα, παρά την ήττα οι φίλοι των γηπεδούχων χειροκρότησαν πολύ ζεστά τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του στο φινάλε και "ανάγκασαν" τον κόουτς του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, να τους αποθεώσει στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη.

"Ήταν σημαντική νίκη για μας απόψε, πιο σημαντικό ακόμα το ότι το κάναμε σε αυτή την έδρα, που σήμερα είχε μια όμορφη ατμόσφαιρα, έτσι όπως πρέπει να είναι σε κάθε γήπεδο, αυτό είναι το μπάσκετ. Νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα", ανέφερε σχετικά στη συνδρομητική τηλεόραση και αποχώρησε από το γήπεδο χειροκροτώντας την εξέδρα!

Βέβαια, ο "Σάλε" είχε προσφέρει άλλη μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ στιγμή στην έναρξη της αναμέτρησης, όταν ο Νίκος Γκάλης πήγε στο κέντρο του γηπέδου για να κάνει το τζάμπολ. Ο Τζόρτζεβιτς για λίγα δευτερόλεπτα έγινε ένας απλός θεατής και χειροκρότησε όρθιος, όπως όλο το γήπεδο, τον Θρύλο του ελληνικού μπάσκετ (βίντεο παρακάτω).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πόσο τεράστιος είσαι, ρε Διαμαντίδη; (ΒΙΝΤΕΟ)