Facebook Pixel Τι έκανε ο Γκιστ στον Μπαρτζώκα μετά τη λήξη;
| 2015-10-16 21:30:00

Τι έκανε ο Γκιστ στον Μπαρτζώκα μετά τη λήξη;

Τι έκανε ο Γκιστ στον Μπαρτζώκα μετά τη λήξη;

Το στιγμιότυπο κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες λίγα δευτερόλεπτα έπειτα από τη μεγάλη νίκη της Κουμπάν κόντρα στον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα.
 

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο ...κακός δαίμονας του Γιώργου Μπαρτζώκα όσο καθόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ωστόσο, στη νέα του ομάδα, τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε να ...σπάσει την κατάρα και να κερδίσει το Τριφύλλι.

Μάλιστα, η ομάδα του Μπαρτζώκα έπαιξε καλό μπάσκετ και νίκησε δίκαια τους Πράσινους. Η ανωτερότητα των Ρώσων στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν εμφανής και αναγνωρίστηκε ακόμα κι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Χαρακτηριστικό ήταν δε το στιγμιότυπο που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες, με τον Τζέιμς Γκιστ να πηγαίνει απευθείας στον κόουτς Μπαρτζώκα για να τον συγχαρεί για τη σημαντική επικράτηση.

Ο Αμερικανός άσος του Τριφυλλιού σχεδόν αγκάλιασε τον Έλληνα τεχνικό και κάτι που ψιθύρισε για μερικά δευτερόλεπτα στο αυτί, προφανώς για το αποτέλεσμα του αγώνα.

Μεγάλη κίνηση οπωσδήποτε από τον παίκτη του Παναθηναϊκού που μόνο και μόνο επειδή την έκανε σε έναν πρώην τεχνικό του αιωνίου αντιπάλου έχει την αξία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άφησε τον Βγενόπουλο και πήγε μαζί με Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags