Μία μέρα μετά τον θρίαμβο κόντρα στην ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Μαρινάλης βρέθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας και παρακολούθησε μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, το παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ και τον Άρη Πετρούπολης.
Οι Ερυθρόλευκες έκαναν περίπατο, νίκησαν με 115-36 και ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλησε μετά τη λήξη του ματς να πάει στον πάγκο και να μιλήσει στις παίκτριες της Καπογιάννη, αφού ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική.
"Θα τις πατήσετε! Αυτό έχει σημασία. Αυτά είναι που μένουνε! Συγχαρητήρια και όλα τα καλά σας εύχομαι. Είμαστε δίπλα σας για ό,τι θέλετε", ανέφερε ο Μαρινάκης και χαμογελαστός πήγε να φύγει, όμως εκεί τον περίμενε μία απάντηση-έκπληξη.
Η γνωστή αθλήτρια του Ολυμπιακού, Ανθή Μπαλτά, με καριέρα σε πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός, αλλά και συμμετοχές στην Εθνική, είπε στον Πρόεδρο της ΠΑΕ: "Διπλό στην Κροατία πρόεδρε πρώτα. Κι άσε μας εμάς...", αναφερόμενη στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ που ακολουθεί την Τρίτη το βράδυ.
Δείτε το βίντεο με την ομιλία του προέδρου του Ολυμπιακού...
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο