Η αλήθεια είναι πως σε πολύ κόσμο φαίνεται περίεργο (και κάπου είναι κιόλας!) να βρίσκεται χωρίς ομάδα εδώ και τόσο καιρό ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός να μην έχει επαφές μαζί του.

Μία ομάδα, μάλιστα, που όλοι συμφωνούν ότι το ρόστερ της είναι αποδυναμωμένο σε σχέση με την περασμένη περίοδο...

Για αυτό και μία ακόμα μέρα, σήμερα, βλέπουμε ότι υπάρχουν αρθρογραφίες στον ερυθρόλευκο Τύπο, που σχολιάζουν την ανάγκη να επιστρέψει ο Παπανικολάου στον Ολυμπιακό!

Ο Έλληνας άσος έχει συνδέσει το όνομά του με τους Πειραιώτες και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ομάδα να τον καλύψει, η λογική λέει ότι ο Ολυμπιακός για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους (για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα) μπορεί να δώσει θέση σε έναν διεθνή Έλληνα.

Που γνωρίζει την ομάδα και τις απαιτήσεις και με το που θα υπογράψει, μπορεί αμέσως να βάλει 15 - 20 πόντους στο επόμενο παιχνίδι...

Λέτε να γίνει κάτι τέτοιο; Ο Σκύλος, πάντως, παρατηρεί ότι είναι καθημερινή η αναφορά του Παπανικολάου στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, περισσότερο ίσως βέβαια σαν ευχολόγιο των αρθογράφων και λιγότερο σαν πληροφορία επιστροφής, κάτι όμως που δείχνει ότι υπάρχει καπνός και φωτιά...