Facebook Pixel «Χάσαμε, όταν αρχίσανε να βάζουν πόντους και χωρίς βολές»
| 2011-05-30 18:04:00

«Χάσαμε, όταν αρχίσανε να βάζουν πόντους και χωρίς βολές»

«Χάσαμε, όταν αρχίσανε να βάζουν πόντους και χωρίς βολές»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ήττα στον δεύτερο τελικό της Α1 στο ΟΑΚΑ και την διαιτησία, ωστόσο στην περιγραφή του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα της, πετάει… σπόντες για τις παραπάνω βολές των «πρασίνων».
 

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ και ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι, μέχρι το σημείο όπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχιασαν να σκοράρουν και χωρίς βολές…

Αναλυτικά το κείμενο από το olympiacosbc.gr:

«Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για δεύτερη φορά στους τελικούς των πλέι οφ γιατί δεν άντεξε στη βροχή των βολών που εκτέλεσε ο Παναθηναϊκός.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν 43-37 παρότι η διαφορά των βολών των δυο ομάδων ήταν 20-4!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού με ηγέτη τον Βασίλη Σπανούλη και σπουδαίους τους Μαυροκεφαλίδη και Μπουρούση επέβαλλαν το ρυθμό τους και είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αλλά…

Στην επανάληψη οι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχισαν να ευστοχούν και μακριά από τη γραμμή των βολών κι έφτασαν τελικά στο 2-0».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags