Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Pick 'n Roll» του OTE TV:

Για τον Σλούκα: «Ναι φέτος έχουμε τον Σλούκα... Είναι ένας παίκτης που πιστεύω μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα μου. Είμαι ικανοποιημένος μαζί του. Καταλαβαίνει το παιχνίδι του. Θέλω να είναι από τους ηγέτες της ομάδας, να παίξει πιο ελεύθερα και πιο επιθετικά. Είναι καλό που έχει έναν άλλον στόχο στη ζωή του τώρα».

Για το «κλειδί» που τον έκανε να πάρει τον Σλούκα στη Φενέρμπαχτσε: «Είναι ένας καλός παίκτης. Αγαπάει το μπάσκετ. Δουλεύει σκληρά».

Για τον ρόλο του Σλούκα στη «Φενέρ»: «Για τις ομάδες επιπέδου Φενέρ - Ολυμπιακός και άλλων η σεζόν είναι μεγάλη και κανείς δεν θα παίζει 35-40 λεπτά».

Για την αποχώρηση του Μπιέλιτσα και τη φετινή Φενέρμπαχτσε: «Δεν είναι εύκολο για εμάς. Αλλάξαμε την ομάδα. Έμειναν μόνο τρεις παίκτες σε σχέση με πέρυσι. Οι πιο σημαντικοί πέρυσι ήταν ο Μπιέλιτσα και ο Γκάουντλοκ. Αλλάξαμε την ομάδα. Τώρα έχουμε ένα ρόστερ με μεγαλύτερη εμπειρία. Ο Σλούκας, ο Άντιτς, ο Ντατόμε... Πιστεύω είμαστε η μοναδική ομάδα που χρησιμοποιεί και δύο νεαρούς παίκτες. Πήραμε την απόφαση αυτή. θα δούμε... Σιγά - σιγά θα έρθουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Το άλλο σημαντικό είναι να βλέπουμε τις αντιδράσεις των οπαδών μας. Στόχος μας είναι να είναι γεμάτο το γήπεδο».

Για τον Τζόρτζεβιτς: «Ο Τζόρτζεβιτς ήταν παίκτης μου. Είμαστε καλοί φίλοι, χαίρομαι που είναι στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για εκείνον και για τον Παναθηναϊκό. Όλοι καταλαβαίνουν πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να τα πηγαίνει καλά».