Facebook Pixel Τα... πήρε άσχημα ο Σφαιρόπουλος! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-11-04 21:45:00

Τα... πήρε άσχημα ο Σφαιρόπουλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα... πήρε άσχημα ο Σφαιρόπουλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ερώτηση του δημοσιογράφου που τον ενόχλησε και η ευκαιρία να τα... χώσει γενικότερα στον Τύπο, για τα σχόλια που γίνονται σχετικά με τον φετινό Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λιμόζ (05/11-21:45) στο πρώτο ευρωπαϊκό του ματς στο ΣΕΦ και ο κόουτς των Ερυθρολεύκων στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, βρήκε την καλύτερη ευκαιρία για να τα... χώσει σε όσους κάνουν κριτική στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, σε σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε για το αν ο Ολυμπιακός παρουσιάζει έλλειψη δημιουργίας, έκανε λόγο για... καραμέλα των δημοσιογράφων και έδωσε την δική του εξήγηση, φανερά ενοχλημένος.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Είναι καραμέλα αυτό με τη δημιουργία. Λέτε ότι δεν έχουμε δημιουργία και βάλαμε 87 πόντους στον ΠΑΟΚ που είναι μία ομάδα Eurocup. Το πρόβλημα δεν είναι θέμα δημιουργίας, αλλά το ότι δεν υπάρχουν αυτοματισμοί. Και είναι λογικό να μην υπάρχουν. Πρέπει να καταλάβετε πως αυτό δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη δεν υπάρχει τρόπος. Δημιουργία υπάρχει και μάλιστα καλύτερη από πέρυσι γιατί έχουμε καλύτερη δημιουργία από το χαμηλό ποστ, που πέρυσι δεν την είχαμε. Εσείς δημιουργία νομίζετε πως είναι μόνο το πικ εν ρολ. Δεν είναι έτσι. Ύπάρχει φέτος σημαντική δημιουργία από το low post. Ο Ολυμπιακός έχει σκαμπανεβάσματα γιατί είναι καινούργια ομάδα. Όταν παίζεις μέσα στο Μιλάνο και κερδίζεις στα τελευταία λεπτά, αλλά και στο Παλατάκι στο τέλος με ανατροπή έτσι δύσκολα, είναι σημαντικό για την ομάδα στο να γίνεται καλύτερη και να χτίζει χαρακτήρα. Αυτά είναι credits που κερδίζεις μέσα από τα παιχνίδια».

Δείτε την απάντηση του στο βίντεο:
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ήρθαν από το ΝΒΑ για άσο του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags